De meest onmisbare badkameraccessoires

Tips

Mooi sanitair is één ding. Maar minstens zo belangrijk zijn de juiste badkameraccessoires. Niets is namelijk vervelender om in jouw prachtige nieuwe inloopdouche de shampoo en douchegel van de grond te moeten pakken. Maar welke passen er bij jou en welke bieden echt een toevoeging aan de rest van je badkamer? Wij zetten alle onmisbare accessoires voor je badkamer op een rij.

Basis badkameraccessoires

Bij Sanistunter hebben we een uitgebreid aanbod aan badkameraccessoires. Er zijn een aantal van deze accessoires die echt niet kunnen ontbreken in jouw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toiletborstels/toiletborstel houders
  • Afvalemmers
  • Toiletrol/toiletrolhouders
  • Handdoekhouders
  • Wasmanden

Deze basis accessoires kunnen niet ontbreken uit jouw badkamer en zijn vooral op praktisch gebied niet te missen.

Doucheaccessoires

Jouw doucheruimte is niet compleet zonder de juiste accessoires. Wanneer je bijvoorbeeld een prachtige inloopdouche hebt, is het toch zonde wanneer je al je doucheproducten op de grond moet zetten? Onder doucheaccessoires vallen:

  • Doucheplanchet
  • Flaconhouder
  • Douchewisser

Badaccessoires

Heb je een bad, maar daarbij nog niet de benodigde badaccessoires die jouw bad helemaal afmaken én niet geheel onbelangrijk: veiliger maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een antislip badmat voor extra grip bij het instappen? Naast een antislip badmat zijn er ook een aantal producten die een luxe toevoeging bieden. Zoals bijvoorbeeld een badkussen of een badplank.

badkameraccessoires
badkameraccessoires sunshower

Toiletaccessoires

De juiste accessoires zijn belangrijk bij het toilet. Zo maakt een toiletmat de ruimte warmer en comfortabeler. En geeft een luxe wc-rolhouder met een matchende wc-borstel jouw toilet meer klasse en uitstraling. Toiletaccessoires zijn te vinden in allerlei vormen, maten, verschillende stijlen en merken.

Accessoires voor bij je wastafel

Heb je net een nieuwe wastafel, dan heb je eigenlijk ook bijpassende accessoires nodig om het helemaal af te maken. Je wilt je tandenborstel namelijk niet los laten slingeren, schaf hiervoor een tandenborstelhouder aan. Naast deze accessoires hebben we nog enkele onmisbare wastafel accessoires:

  • Zeeppompje
  • Spiegel(kast)
  • Zeephouder

Materiaalkeuze

Voordat je alle accessoires aanschaft, is het belangrijk dat alles ook wel mooi bij elkaar past. Kies een materiaal en de look die je in de rest van de badkamer ook terug laat komen. Zo zorg je ervoor dat de stijl van jouw badkamer versterkt wordt door de accessoires. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld:

  • Aluminium
  • Hout
  • Natuursteen
  • Goud
  • Matzwart

Luxe accessoires

Naast de bovenstaande accessoires zijn er ook een aantal badkameraccessoires die je misschien niet per se nodig hebt maar die de badkamerervaring wel extra prettig maken. Zoals Aquasound speakers en een Sunshower.

Aquasound; dat klinkt als muziek in de oren

Aquasound speakers zijn geluidsinstallaties voor in de badkamer. Het is een waterdicht systeem en het maakt gebruik van wifi en bluetooth. Zo kun je dus jouw eigen muziek afspelen in je badkamer zonder bang te zijn voor waterschade. Vaak worden de speakers in het plafond of de muren gemonteerd voor optimaal geluid. Het bedieningspaneel wordt op een strategische plek in de badkamer geplaatst, zodat deze makkelijk en ten alle tijden bediend kan worden. De keuze op gebied van muziek is reuze. Je kunt zelfs jouw favoriete radiozenders toevoegen.

De Sunshower geeft je energie!

Een Sunshower is een douche met infrarood- en UV-lamp. De UV-lamp zorgt voor de aanmaak van vitamine D, net als de zon en geeft ons dus energie! Daarnaast verwarmt de infraroodstraling het lichaam, dit werkt heerlijk ontspannend en is ook verlichtend tegen eventuele pijn. Een Sunshower kan dus eigenlijk niet ontbreken in jouw badkamer.

De badkameraccessoires van Sanistunter

Wil je een andere sfeer in jouw badkamer creëren met behulp van badkameraccessoires? We helpen je graag! Kom naar onze dichtstbijzijnde showroom of maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Je profiteert dan altijd van ons deskundig advies en (niet geheel onbelangrijk) de laagste prijsgarantie op al onze topmerken. Wil je eerst thuis wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanistunter heeft de badkamer die bij jou past.

waar je ook naar op zoek bent

Sanistunter - magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque à € 500,-!

Sphinx tegels
Geberit
Mosa
Grohe
Shuffle Drain
Wiesbaden
Duravit

A-merken voor scherpe prijzen vind je bij Sanistunter

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij diverse compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanistunter is een landelijke franchiseformule.

Compleet aanbod lijm, voeg- en reinigingsmiddelen

Onze producten zijn voorzien van de modernste technologie.