Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresBad - accessoires

Bad - accessoires0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

U heeft een bad, maar daarbij nog niet de benodigde accessoires die uw bad helemaal afmaken én niet geheel onbelangrijk: veiliger maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handig badrekje voor over uw bad heen of een antislip badmat voor exrta grip bij het instappen?

Breed assortiment

Binnen ons assoritment badaccessoires vindt u onder meer:

  • Badmatten
  • Badkussens
  • Handgrepen

 

Comfort door de juiste accessoires

Ligt u eindelijk lekker in bad, leunt uw hoofd op de harde badrand. Toch niet heel comfortabel en zelfs onprettig. Met onze collectie hoofdkussens heeft u keuze uit talloze goed ondersteunende hoofdkussens. Nu kunt u pas écht relaxen.

Veiligheid

Niet alleen geven badaccessoires de finishing tough. Ze maken uw bad ook veilig voor kinderen of wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Met onze collectie badgrepen zorgt u ervoor dat u altijd grip hebt bij het in-en uitstappen. Denk ook eens aan antislip badmatten.

Accessoires in uw eigen stijl en voor de scherpste prijs

Wij houden niet van teveel geld uitgeven dan nodig. Daarom proberen wij onze prijzen ook zo laag mogelijk voor u te houden. Dit in combinatie met een brede collectie van verschillende prijzen maakt het zeer gemakkelijk om de juiste accessoires voor uw bad te vinden.