Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresBad - afvoer

Bad - afvoer0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Het is niet het leukste onderdeel bij het aanschaffen van een nieuw bad. Maar zonder badafvoer heeft u toch een probleem.

Welk type badavoer is geschikt voor mijn bad?

Dit hangt geheel van uw eigen wensen en budget af. Over het algemeen zijn er drie soorten badafvoeren waaruit u kunt kiezen:

  • Standaard badafvoer + extra info
  • Badafvoer met overloop vulcombinatie + extra info
  • Badafvoer met bodem vulcombinatie+ extra info

 

Verschillende baden, verschillende badafvoeren

Niet ieder bad is geschikt voor iedere badafvoer. Ons advies: Kies wanneer mogelijk een bad plus badafvoer van hetzelfde merk. Hiermee bent u namelijk verzekerd dat de afvoer en het boorgat exact op elkaar aansluiten. Natuurlijk kunt u ook voor een ander merk kiezen, u verliest hiermee vaak wel de garantie van een exacte aansluiting.
Ook is het van belang om te kijken naar het type bad dat u heeft. Een vrijstaand bad vraagt bijvoorbeeld om een andere afvoer dan een inbouwbad. Ook wanneer u een extra groot bad heeft dient u rekening te houden met een groter formaat badafvoer.

Zelf installeren of laten doen

Het installeren van een badafvoer op zich is niet heel ingewikkeld. Wel adviseren wij om het meetwerk etcetera door een professional te laten doen. Aansluitingen m.b.t. water komen heel precies aan. Wanneer het niet naadloos op elkaar aangesloten is kan u nog weleens voor hele vervelende problemen komen te staan.

Advies over de juiste badafvoer?

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u goed van dienst te kunnen zijn bij het uitkiezen van de juiste badafvoer. Ze kijken naar uw wensen en behoeftes in combinatie met de praktische aspecten. Op deze manier hebben wij altijd tevreden klanten.