Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresHandoekhaakjes

Handoekhaakjes34

Handoekhaakjes

Klein, maar wel uitermate praktisch! 

Handdoekhaakjes zorgen ervoor dat u makkelijk uw handen kunt afdrogen na een toiletbezoek. Geen rondslingerende handdoeken meer maar netjes opgeborgen en ze nemen maar weinig ruimte in. 

Soorten handdoekhaakjes

Er zijn veel verschillende handdoekhaakjes te verkrijgen. Wilt u liever niet boren? Dan kunt u kiezen voor handdoekhaakjes met zuignap of plakstrip. Het nadeel hiervan is dat ze in de loop van de tijd los kunnen gaan zitten. 

Handdoekhaakjes zijn er in variaties van 1 haakje tot modellen met wel 5 haakjes. De keus voor het aantal haakjes is natuurlijk afhankelijk van uw eigen behoeftes. Zo hebben gezinnen andere behoeftes in de badkamer dan een alleenstaand persoon. 

Uitstraling

Veel mensen kiezen voor glanzend of mat chroom. Dit past bij vrijwel iedere badkamerstijl. Maar chroom met een bepaalde kleur is ook mogelijk. Denk aan zwart, wit of koperkleurig. 

Handdoekhaakjes komen ook veel voor in de vorm van kunststof en zelfs plastic handdoekhaakjes hebben wij in ons assortiment. Oftewel, voor ieder budget vind u een bij ons handdoekhaakjes. U bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit. 

Contact

Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook bent u altijd van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland