Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoires

Accessoires359

Maak je badkamer af met de juiste accessoires

Mooi sanitair is één ding. Maar minstens zo belangrijk zijn de juiste accessoires. Niets is namelijk vervelender om in jouw prachtige nieuwe inloopdouche, uiteindelijk de shampoo en douchegel van de grond te moeten pakken. Zie onze collectie douche-accessoires voor het volledige aanbod.

Om een andere sfeer te creëren in de badkamer hoef je niet gelijk je badkamer te verbouwen. Door middel van simpele accessoires geef je jouw badkamer direct een andere look & feel. Wil je toch meer? Kijk dan eens bij onze douches, wastafels, kranen en meubels.

Accessoires voor iedere badkamer

Of je nu houdt van modern en strak, klassiek of juist van kleur. Wij hebben een breed aanbod accessoires voor iedere badkamer stijl.

In onze webshop vind je onder meer:

  • Toiletaccessoires
  • Badaccessoires
  • Douche accessoires
  • Afvoer en drains

Inspiratie opdoen?

Je bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland. Geen zin om de deur uit te gaan? Dan lees je hieronder een aantal trends op het gebied van badkamer accessoires:

  • Mat zwart: Veelal in de moderne badkamers zien wij dit meer en meer terug. Vooral bij toiletaccessoires.
  • Natuurlijke materialen: Men wordt milieubewuster en dit uit zich ook op het gebied van accessoires. Houttinten in combinatie met wit doen het dan ook erg goed.
  • Goud: Zowel in de klassieke badkamers als in de moderne badkamers gebruikt men steeds meer goudkleurige materialen. Zo is de combinatie van gouden sifons en een witte wastafel een “gouden oude” en gebruikt men in moderne badkamers de kleur goud vaak in combinatie met zwart of andere donkere tinten voor een super chique effect.

Onze merken accessoires

Sanistunter heeft een breed assortiment A- merken met ieder zijn eigen stijl én prijskaartje Kies je voor Duitse degelijkheid bij Grohe of kies je met Arblu voor Italiaans design. Zie hier een overzicht van onze merken.

Wij doen er alles aan om onze accessoires perfect te laten aansluiten op jouw sanitair. Wil je één stijl doorvoeren in jouw badkamer, dan kun je het best kiezen voor accessoires van één en hetzelfde merk. Bijna ieder merk heeft namelijk zijn eigen serie of lijn met al de benodigde accessoires waardoor je, je geen zorgen hoeft te maken of de accessoires wel goed met elkaar combineren.

Kom langs bij Sanistunter!

Heb je een vraag over een accessoire of wil je advies over welke accessoires in jouw badkamer passen? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder met advies. Maak hier alvast een afspraak en tot ziens!