Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresPlanchets

Planchets17

Orden al uw toiletspullen met onze planchets van de beste merken

Een planchet is van origine een rechthoekige plank die u boven uw wastafel plaatst om bijvoorbeeld scheerspullen of uw tandenborstel te plaatsen. In Nederland gebruiken we een planchet over het algemeen boven de wastafel. Maar u kunt een planchet ook prima gebruiken in uw doucheruimte om bijvoorbeeld uw shampoo op neer te zetten of elders in de badkamer voor bijvoorbeeld het opbergen van uw handdoeken of gastendoekjes. 

Soorten planchetten

Planchetten zijn er in talloze materialen en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekig planchet, voor bijvoorbeeld boven uw wastafel. Maar u kunt ook kiezen voor een hoekvormig planchet. Ideaal voor uw doucheruimte. Ook kunt u kiezen voor een enkel planchet, een dubbele of zelfs een drie dubbele planchet. 

Tot slot heeft u nog keuze voor wel- of geen opstaande rand en materiaalsoort. 

Materiaalkeuze

De meest verkochte planchetten zijn gemaakt van kunststof, chroom, glas of een combinatie van deze materialen.

Maar u kunt ook kiezen voor andere materialen zoals:

  • Hout
  • RVS (roestvrij staal)

Kijk bij de keuze voor materiaal naar uw leefsituatie en uw bereidheid tot onderhoud. Zo is kunststof een zeer praktisch materiaal qua onderhoud in vergelijking met bijvoorbeeld hout of glas.

Onze merken

Wij hebben planchets van onder andere:

  • Villeroy en Bosch
  • Grohe
  • Spinxx
  • Geesa

Ook voor de kleinere portemonnee hebben wij een groot aanbod van planchetten.

Bij ons bent u altijd gegarandeerd van goede kwaliteit.

Advies nodig?

Twijfelt u welk type planchet geschikt is voor uw badkamer en wenst u hierover advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.

Ook voor vragen over een bepaald product of voor inspiratie kunt u bij ons terecht. Download ons inspiratiemagazine of kom langs in één van onze showrooms.