Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresScheerspiegels

Scheerspiegels10

Scheerspiegels ook wel make- up spiegels genaamd, zijn een fijne toevoeging op de spiegel die u aan de wand heeft hangen. Zo mist u geen enkel haartje tijdens het scheren en kunt u zeer precies make - up aanbrengen. 

Een scheerspiegel heeft in veel gevallen twee zijdes. Eén zijde die 1x ingezoomd is, en één zijde die 2 keer of meer is ingezoomd. Dit voor de kleine details. 

Een make up spiegel en een scheerspiegel zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product. We zien dan ook vaak bij dubbele wastafels dat men ook voor twee scheerspiegels (make-up spiegels) kiest. 

Bevestiging van uw scheerspiegel

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om voor een staande scheerspiegel te kiezen of voor een hangmodel. Het is zelfs mogelijk om een scheerspiegel in een grotere spiegel te plaatsen!

Make-up spiegel met verlichting

U wilt 's avonds in bad met sfeerlicht kunnen relaxen, maar u wilt in de ochtend ook graag uw gezicht goed kunnen zien. Dan is een make up spiegel met ingebouwde verlichting ideeal. Zo vormt er zo min mogelijk schaduw op het gezicht. Scheren en make - up aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig.