Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresTissuehouders

Tissuehouders7

Tissuehouders

Tissuehouder voor extra hygiëne

Gebruikt u regelmatig tissues? Dan heeft u vast een kartonnen box in uw huis of badkamer staan. Niet erg fraai vinden wij. Gelukkig zijn hier tegenwoordig mooie oplossingen voor te vinden. 

Wij bieden de mooiste tissueboxen aan voor ieder interieur. Of u nu wil dat het een eyecatcher wordt of dat deze vrijwel onzichtbaar is, u heeft bij ons ruim keus. Denk bijvoorbeeld aan een mooie natuurstenen tissuehouder op een planchet.

Tissuehouders voor de badkamer

Niet alleen vanwege het design is een tissuehouder erg geliefd. Het is ook een zeer praktische oplossing voor de kartonnen boxen. Deze kunnen door water en vocht zacht worden. Met een mooie RVS tissuehouder kunt u de tissues gewoon bij de wastafel plaatsen zonder dat u bang hoeft te zijn voor vocht. 

Materiaalkeuze

Wij hebben tissuehouders van onder meer:

  • RVS
  • Aluminium look
  • Hout
  • Natuursteen

Uw tissuehouder inbouwen

Wilt u uw tissuehouder zo min mogelijk in het zicht hebben? Dan kunt u kiezen om uw tissuehouder in te bouwen in uw badkamer of toilet. Dit is tevens een zeer luxe stijlvolle en praktische oplossing. Let er wel op: niet iedere tissuehouder is geschikt om te in te bouwen. Dit dient er expliciet bij te staan.