Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresZeepdispensers

Zeepdispensers18

Het grootste assortiment zeepdispensers vind u hier

Zeepdispensers zijn goed voor uw portemonnee!

  • U hoeft namelijk niet telkens nieuwe zeeppompjes bij de drogist te kopen. Enkel vloeibare zeep waarmee u uw zeepdispenser bijvult. 
  • Ook zorgt u met een zeepdispenser dat u niet onnodig veel zeep gebruikt. 1 pompje is genoeg. 

 

Zeepdispenser varianten

Zeepdispensers zijn verkrijgbaar in twee varianten: 

  • staande zeepdispensers, deze zijn los te plaatsen op bijvoorbeeld het planchet boven uw wastafel.
  • wand zeepdispensers, deze zitten aan de muur bevestigd, bijvoorbeeld naast uw wastafel.

Uw keuze voor een zeepdispenser is vooral afhankelijk van het soort wastafel dat u heeft. Veelal wordt er bij een opbouw waskom vaak gekozen voor een wandmodel. Dit omdat een staande dispenser in dit geval op het wastafelblad komt te staan, waardoor het niet dezelfde hoogte heeft als uw wastafel. Ook qua hygiëne is een wandmodel populair. 

Een staande zeepdispenser heeft als voordeel dat u het dispenser op iedere gewenste plek kunt plaatsen- en verplaatsen. Ook wanneer u liever niet in uw badkamermuur wilt boren, is een staande zeepdispenser een goede optie. Tevens is de prijs van een staande zeepdispenser over het algemeen lager dan een wandmodel. 

 

Los of complete set

Wanneer u een compleet nieuwe badkamer bouwt, adviseren wij om qua accessoires te kiezen voor een set van een bepaald merk. Alle accessoires zijn in dezelfde lijn en stijl, waardoor alles perfect met elkaar combineert. Tevens zijn complete accessoire - sets een stuk voordeliger in prijs dan wanneer u alle accessoires los aanschaft. 

Wij hebben accessoire sets van diverse merken zoals:

  • Haceka
  • Hansgrohe
  • Geberit
  • Geesa
  • Sphinx

Zeepdispensers voor ieder budget

U kunt het qua prijs zo gek maken als u zelf wilt. Zo hebben wij prachtige chromen zeepdispensers van de beste merken, maar ook dispensers voor een tientje. 

 

Advies

Heeft u een vraag over een bepaald product of wenst u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met zaken die met uw badkamer te maken hebben. Ook kunnen wij u voorzien van de nodige inspiratie.