Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadenHanddouche

Handdouche0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Handdouche als hoofddouche

Veelal wordt een handdouche als hoofddouche gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar als een losse douche kop of als een set inclusief ophangbevestiging. 
De reden dat een handdouche populair is, is dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kunt u hem aan de muur bevestigen maar ook op uw badrand. Ideeal voor wanneer u vaak in bad uw haren wil uitspoelen. 

Wat is het verschil tussen een handdouche en een douchekop?

Veel mensen halen een handdouche en een douchekop door elkaar. Zo denken ook velen dat een handdouche altijd als douchekop kan worden gebruikt. Dit kan in 70% van de gevallen ook. Maar lang niet altijd. Een handdouche kunt u niet altijd als douchekop gebruiken. Dit ligt aan het feit dat
In sommige gevallen kan dat, maar lang niet altijd. Een handdouche is over het algemeen (erg) klein van stuk en is daardoor niet goed geschikt als douchekop. Ook de plaatsing van de handdouche is van belang. Een douchekop is vaak hoog tegen de wand bevestigd waardoor u er gemakkelijk onder kunt staan. Een handdouche is lager tegen de muur geplaatst. 

Handdouche op glijstang

Wanneer men een handdouche als hoofddouche (en dus ook als douchekop) wil gebruiken, wordt er vaak gekozen voor een handdouche bevestigd op een glijstang. Op deze manier kunt u de douchekop op een zelf uitgekozen hoogte instellen. Handig, vooral als de ene persoon langer is dan de ander. 

Handdouches van topmerken voor de scherpste prijs

Wij hebben een breed aanbod handdouches in ons assortiment.

Contact

Heeft u vragen over een bepaald product of wenst u vrijblijvend advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 
Wij hebben jarenlange ervaring en beantwoorden al uw vragen.