Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBaden

Baden70

Ruimste keuze uit baden voor de scherpste prijs

Baden: Comfort en luxe

Denk je aan comfort en luxe, dan denk je aan een ligbad. Dit is immers uiterst ontspannend en je kan hier even helemaal tot rust komen na een vermoeiende dag. Ook wanneer je kinderen hebt is een bad ideaal.

Een bad, ook wel ligbad genoemd is een zeer luxe en tevens functionele toevoeging aan jouw sanitair. Waar vroeger de badkamers voldoende ruim moesten zijn voor het plaatsen van ligbaden hebben wij tegenwoordig tal van oplossingen voor beperktere ruimtes en voor moeilijke hoeken.

Sanistunter heeft voor jou een zeer ruim assortiment (lig)baden. Van hoekbaden tot stoomcabines en van vrijstaande baden tot luxe whirlpools. Wij hebben baden voor iedere stijl én portemonnee.

Waar let je op bij het kopen van een bad?

  • Afmetingen: Allereerst de ruimte. Hoeveel ruimte heb je ter beschikking voor een bad en hoeveel ruimte wil je hieraan spenderen? Een vrijstaand bad neemt bijvoorbeeld een stuk meer vierkante meters in beslag dan een hoekbad.
  • Leefsituatie: Vergeet ook het praktische aspect niet. Een bad moet bij jouw (leef)situatie passen. Heb je een relatief kleine badkamer maar wil je toch een (lig)bad? Dan is een bad/douche-combinatie misschien een goede optie voor je. Deze vorm van een bad is tegenwoordig in allerlei stijlen, materialen en afmetingen te verkrijgen.
  • Vorm: Ook de vorm van de badkuip is een zaak om over na te denken. Zo zijn er onder meer rechthoekige, zeshoekige en zelfs ronde baden te verkrijgen. Rechthoekige baden worden het meest verkocht. Deze vorm past gemakkelijk in kleinere badkamers en geeft een strak en modern effect.
    Heb je meer ruimte of wil je van het bad een echte eyecatcher maken, kijk dan ook eens naar andere vormen van baden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een rond bad in te bouwen. Dit geeft een uitermate moderne en luxe twist aan de badkamer.
  • Materiaal: Wij verkopen baden van plaatstaal, quaryl en acryl & solid surface. Quaryl en acryl hebben beide als voordeel dat beschadigen als krasjes etcetera makkelijk kunnen worden bijgewerkt en houden de temperatuur van water goed vast. Acryl houdt ook de kleur van het bad goed vast en is makkelijk in het onderhoud.

Advies nodig?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een bad. Onze adviseurs staan je graag te woord in één van onze showrooms maar ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor vragen en advies. Zien we je snel? De koffie staat klaar!