Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadenStoomcabines

Stoomcabines0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

We zien een trend in badkamerland: Men ziet de badkamer niet enkel meer als puur functioneel, het wordt steeds meer een plek waar men zichzelf kan terugtrekken. Waar ze zich kunnen opladen na een drukke dag en een plek waar ze lekker kunnen ontspannen. 

De verkoop van stoomcabines is dan ook sterk gestegen de afgelopen jaren. Stoomcabines zijn in vele uitvoeringen en designs te verkrijgen. In dit opzicht kunt u een stoomcabine zo compleet maken als uw zelf wil. 

Stoomcabines voor ontspanning

Een stoomcabine is uitermate ontspannend. Velen voelen zich "herboren" na het een douche in een stoomcabine. Wilt u er een extra luxe bedoeling van maken, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mp3-aansluiting, geurintegratie en massagestralen. Het is zelfs mogelijk om infrarood lampen in te bouwen.
 

Stoomcabines voor uw gezondheid

Naast het feit dat een stoomcabine uitermate ontspannend en comfortabel is, is een stoomcabine ook nog eens goed voor uw lichamelijke gezondheid. Massagestralen bevorderen uw bloedsomloop en door stoom worden de poriën van uw huid geopend en tegelijkertijd goed gereinigd. Door de warme stoom worden ook uw luchtwegen geopend. Bent u veel verkouden of heeft u last van hooikoorts? Dan is het gebruik van een stoomcabine zeer aan te bevelen. 
 

Verschillende stoomcabines

Het is al lang niet meer zo dat een stoomcabine alleen mogelijk is in een grote badkamer. U kunt bij ons terecht voor verschillende typen stoomcabines. 

  • Stoomcabine met bad, ruimtebesparend en 
  • Opbouwstoomcabine + extra info (glazen cabines die opgenomen zijn in de totaal "look" van de badkamer)
  • Inbouw(cabines die "achter" het tegelwerk verdwijnen zodat alleen de toegangsdeur in het zicht blijft)
  • Semi opbouw/inbouw cabines (deze cabines worden weliswaar ingebouwd maar het tegelwerk blijft zichtbaar in de douche/stoomcabine)

Advies nodig?

Twijfelt u aan het feit of een stoomcabine wat voor uw badkamer is of wenst u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen op het gebied van stoomcabines. Bijvoorbeeld welke combinaties goed samengaan en welke stoomcabine geschikt is voor uw situatie.