U bevindt zich nu hierHomeBadkamer

Badkamer4

Bij Sanistunter bent u helemaal vrij om zelf uw eigen badkamer samen te stellen. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Sanistunter de badkamerspeciaalzaak voor uw sanitair aankopen. Daarnaast beloofd Sanistunter u altijd de laagste prijsgarantie, u betaald dus nooit te veel!

Sanistunter; dé badkamerwinkel

In onze badkamerwinkel doet u inspirerende ideeën op en komen uw wensen tot leven. Heeft u graag deskundig advies? Wij staan u graag persoonlijk te woord. In onze showrooms kunt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische, gratis 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. 

Uw badkamer gevonden bij één van onze sanitairwinkels?

Uw badkamer gevonden? Kom dan naar één van onze badkamershowrooms, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste badkamer inclusief wand- en vloertegels 'intekenen' in uw eigen badkamer. Wilt u graag dat één van onze medewerkers voor u klaar staat om u te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit u het beste schikt. 

Tot ziens bij Sanistunter, dé winkel voor uw badkamer. 

Wij kijken uit naar uw komst!

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde badkamerspecialist:

(Parkeren is gratis)