U bevindt zich nu hierHomeBadkamer advies

Badkamer advies4

Heeft u advies nodig bij het kopen van uw badkamer? Wij staan u graag ten dienst in één van onze showrooms verspreid door heel Nederland. Onze badkamerspecialisten staan elke dag weer voor u klaar en beantwoorden al uw vragen op het gebied van sanitair en badkamers.

Welke badkamer past bij u?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een complete badkamer, of wilt u enkel een aantal aspecten aan uw sanitair veranderen? In beide gevallen gent u bij Sanistunter altijd welkom in een van onze vestigingen. Wij geven u advies over de nieuwste badkamertrends en over mogelijke samenstellingen.

Gratis 3D ontwerp

Naast het geven van deskundig advies, kunnen onze specialisten u ook een gratis 3D ontwerp aanbieden. U richt dan samen met hen uw perfecte badkamer in. Hier is verder niets aan verbonden maar u krijgt wel een goed beeld over de uitstraling van uw nieuwe sanitair.

Deskundig badkameradvies bij Sanistunter

Wilt u advies over het inrichten en kopen van uw badkamer? Dan kunt u online alvast een afspraak maken maar, u bent natuurlijk ook gewoon van harte welkom in een vestiging bij u in de buurt. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Wij hopen u snel te zien!