Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamer advies

Badkamer advies5

Heb je advies nodig bij het kopen van jouw badkamer? Wij staan je graag ten dienst in één van onze showrooms verspreid door heel Nederland. Onze badkamerspecialisten staan iedere dag weer voor jou klaar en beantwoorden al jouw vragen op het gebied van sanitair en badkamers.

Welke badkamer past bij jou?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een complete badkamer, of wil je enkel een aantal aspecten aan jouw sanitair veranderen? In beide gevallen ben je bij Sanistunter altijd welkom in een van onze vestigingen. Wij geven je advies over de nieuwste badkamertrends en over mogelijke samenstellingen.

Gratis 3D ontwerp

Naast het geven van deskundig advies, kunnen onze specialisten je ook een gratis 3D ontwerp aanbieden. Je richt dan samen met hen jouw perfecte badkamer in. Hier is verder niets aan verbonden maar je krijgt wel een goed beeld over de uitstraling van jouw nieuwe sanitair.

Deskundig badkameradvies bij Sanistunter

Wil je advies over het inrichten en kopen van jouw badkamer? Dan kun je online alvast een afspraak maken maar je bent natuurlijk ook gewoon van harte welkom in een vestiging bij jou in de buurt. 

Tot snel!

Hier vind je jouw dichtstbijzijnde sanitair showroom: