U bevindt zich nu hierHomeBadkamer inspiratie

Badkamer inspiratie4

Een nieuwe badkamer inrichten is leuk maar ook lastig. Er gaat veel tijd in zitten en daarnaast is het ook lastig om te bedenken wat er bij u past en wat voldoet aan uw wensen. Daarom willen wij u helpen door u zoveel mogelijk te inspireren. Dit doen wij op allerlei manieren:

Showrooms

Wij hebben onze badkamer showrooms zo ingericht dat iedereen op zijn eigen manier geïnspireerd kan worden. De showrooms worden volgens de nieuwste sanitair trends ingericht. Naast de verschillende badkamer opstellingen kunt u ook alle producten bekijken die Sanistunter u aanbiedt. Genoeg inspiratie dus!

Specialisten

Als u toch nog verdere informatie verlangt, kunt u in onze vestigingen altijd terecht bij één van onze badkamerspecialisten. U kunt online een afspraak met een specialist maken, maar u bent zonder afspraak natuurlijk ook welkom. De experts kunnen u tips geven ter inspiratie en u kunt samen met hen een gratis 3D ontwerp creëren en hiermee uw droombadkamer realiseren.

Nieuwsbrief

Ten slotte willen wij u ook online zoveel mogelijk inspireren. Dit doen wij door middel van een nieuwsbrief. U kunt deze nieuwsbrief onder aan de site aanvragen. U wordt dan niet alleen geïnspireerd door de nieuwste badkamertrends, maar u wordt ook gelijk op de hoogte gesteld van de nieuwste acties en aanbiedingen.

U bent van harte welkom om sanitair inspiratie op te komen doen in één van onze showrooms. Maak een afspraak of kom gewoon even langs. Wij hopen u snel te zien!