Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamer inspiratie

Badkamer inspiratie5

Een nieuwe badkamer inrichten is leuk maar ook lastig. Er gaat veel tijd in zitten en daarnaast is het ook lastig om te bedenken wat er bij je past en wat voldoet aan jouw wensen. Daarom willen wij jou helpen door je zoveel mogelijk te inspireren. Dit doen wij op allerlei manieren:

Showrooms

Wij hebben onze badkamer showrooms zo ingericht dat iedereen op zijn eigen manier geïnspireerd kan worden. De showrooms worden volgens de nieuwste sanitair trends ingericht. Naast de verschillende badkamer opstellingen kun je ook alle producten bekijken die Sanistunter jou aanbiedt. Genoeg inspiratie dus!

Specialisten

Als je toch nog verdere informatie verlangt, kun je in onze vestigingen altijd terecht bij één van onze badkamerspecialisten. Je kunt online een afspraak met een specialist maken, maar je bent zonder afspraak natuurlijk ook welkom. De experts kunnen je tips geven ter inspiratie en je kunt samen met hen een gratis 3D ontwerp creëren en hiermee jouw droombadkamer realiseren.

Inspiratiemagazine

Ten slotte willen wij jou ook online zoveel mogelijk inspireren. Dit doen wij door middel van een inspiratiemagazine. Je kunt deze hier aanvragen. Je wordt dan geïnspireerd door alle badkamer trends van de laatste tijd. 

Je bent van harte welkom om sanitair inspiratie op te komen doen in één van onze showrooms. Maak een afspraak of kom gewoon even langs. Wij hopen je snel te zien!

Hier vind je jouw dichtstbijzijnde sanitair showroom: