Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamer ontwerpen Naaldwijk

Badkamer ontwerpen Naaldwijk

Meer over Sanitairwinkel Naaldwijk

Heb jij al een idee hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien en kun je niet wachten om je badkamer te ontwerpen? Dan kun je terecht in onze showroom om jouw nieuwe badkamer uit te tekenen. Dit kan bij ons met een GRATIS 3D ontwerp, waar je door middel van een VR-bril zo naar binnen stapt in jouw eigen ontworpen badkamer. Vraag een gratis 3D ontwerp aan. Wil je meer te weten komen over het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer? Lees dan vooral verder voor meer informatie en tips.

Doe eerst inspiratie op voor het ontwerpen van een badkamer

Om een mooie nieuwe badkamer te kunnen ontwerpen begin je altijd met het opdoen van inspiratie. Je kunt inspiratie op doen voor de badkamer van je dromen op verschillende manieren.

  • Bekijk onze socials. Hier posten wij iedere week nieuwe inspiratie, op de hoogte blijven? Volg ons! Wij zijn te vinden op Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.
  • Kom langs in onze showroom. Hier presenteren wij de mooiste badkamers en accessoires.
  • Vraag advies aan een badkamerspecialist. Dat kan door online een afspraak te maken of door contact op te nemen met onze showroom.
  • Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. In ons vernieuwde magazine vind je de laatste trends!
  • Lees onze inspiratie blogs. Iedere maand uploaden wij blogs die gaan over het kopen of onderhouden van jouw droombadkamer. Bekijk het overzicht hier.

Badkamer indelingen

De indeling van je badkamer is de basis voor het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer. De indeling die je kiest is cruciaal voor de uiteindelijke stijl van jouw badkamer. Voor iedereen is de perfecte indeling anders, er zijn geen vaste indelingen. Als je jouw badkamer gaat ontwerpen ga je hier samen met de specialist als eerst naar kijken. Samen zoek je uit wat het best bij jou past en hoe je dit het beste kunt indelen. Onze specialisten helpen je graag en gebruiken hun expertise om jouw nieuwe (droom) badkamer te ontwerpen. Maak hier een afspraak!

Badkamer ontwerpen

Genoeg inspiratie opgedaan? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer. Vraag een gratis 3D ontwerp nu aan.

badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen bij Sanistunter Naaldwijk

Naast onze ruim opgezette showroom aan de Pettemerstraat 6-8 in Naaldwijk profiteer je altijd van onze vele voordelen:

  • Altijd laagste prijsgarantie
  • Een GRATIS 3D-ontwerp van jouw badkamer
  • Top merken als Grohe, Mosa en Duravit
  • Ruime openingstijden
  • Deskundig advies van onze badkamerspecialisten

Kom je binnenkort langs voor een gratis 3D-ontwerp? Wij zetten de koffie vast klaa