Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamer showroom Zaandam

Badkamer showroom Zaandam

Meer over Sanitairwinkel Zaandam

Ben je opzoek naar een badkamer showroom in regio Zaandam? Kom dan eens langs bij onze Sanistunter vestiging. In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment voor een eerlijke prijs. Daarnaast kun je profiteren van vrijblijvend en deskundig advies van onze badkamerspecialisten. Nieuwsgierig? Je kunt altijd even langskomen of hier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Onze badkamer showroom in Zaandam

In onze badkamer showroom tref je een enorm scala aan originele badkamer ideeën, de nieuwste badkamermeubels, een enorm aanbod aan kranen en de mooiste accessoires. Onze badkamer showroom behoort tot één van de grootste van Nederland en je raakt daarom niet snel uitgekeken.

Naast de eindeloze inspiratie die je kunt opdoen in onze showroom, is er ook een mogelijkheid tot verdieping. Maak samen met één van onze badkamerspecialisten een 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer en bekijk deze vervolgens middels een VR-bril. Een ultieme manier om jouw nieuwe badkamer alvast te ontdekken! Ben je benieuwd? Vraag hier een gratis 3D-ontwerp aan!

badkamer showroom

De stappen tot jouw nieuwe badkamer

Het kopen van een nieuwe badkamer is niet niks, dat weten wij als geen ander. Daarom hebben wij voor de duidelijkheid een handig stappenplan opgezet zodat je weet waar je bij ons aan toe bent.

  • Inspiratie: Je doet inspiratie op via onze website of in onze badkamer showroom
  • Advies: Wij adviseren jou over de juiste keuze.
  • 3D-ontwerp:  Vervolgens maken wij een gratis 3D ontwerp van jouw badkamer
  • Offerte: Tevreden met het resultaat? Dan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
  • Montage/installatie: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.
  • After service: Nog vragen of opmerkingen? Je kunt altijd bij ons langskomen voor vragen!

Tip: Thuis alvast inspiratie opdoen? Download ons vernieuwde GRATIS inspiratiemagazine hier!

De voordelen van onze badkamer showroom

Naast onze ruim opgezette badkamer showroom in Zaandam profiteer je altijd van onze vele voordelen: altijd laagste prijsgarantie, een GRATIS 3D ontwerp van jouw badkamer, top merken als Grohe, Mosa en Duravit, ruime openingstijden en deskundig advies van onze badkamerspecialisten.

Kom langs in Zaandam

Kom langs en ervaar het zelf! Laat je onder dompelen in de luxe die badkamer showroom Zaandam jou biedt en geniet van een nieuwe of heringerichte badkamer. Wij heten je van harte welkom bij Sanistunter Zaandam en helpen je graag! Maak een afspraak en krijg deskundig advies van een badkamerspecialist!