Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamer tegels Amsterdam Westpoort

Badkamer tegels Amsterdam Westpoort

Meer over Sanitairwinkel Amsterdam Westpoort

Thuis alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer tegels? Geen probleem! Download ons GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine voor de mooiste badkamer inspiratie. Ons magazine staat boordevol badkamer inspiratie en de laatste badkamer trends. Download ons magazine snel en ontvang een waarde cheque van €500 euro!

Hoe kies je de tegels uit voor jouw nieuwe badkamer en welke soort tegels zijn er? Kom langs in onze badkamershowroom voor gedegen advies en laat een gratis 3D ontwerp maken. Bij Sanistunter Amsterdam Westpoort bieden wij jou altijd de laagste prijsgarantie en een zeer uitgebreid aanbod, ervaar het zelf!  

  1. Direct een 3D tekening aanvragen
  2. Direct ons online inspiratiemagazine aanvragen (gratis)

Formaat badkamer tegels

Er zijn veel verschillende badkamer formaten te verkrijgen. De kleinste tegels zijn al te koop vanaf 10x10 cm en de grootste tegels vind je rond de 120x120 cm. Tussen deze twee uitersten kun je verschillende formaten eindeloos combineren. Benieuwd welk formaat er het best bij jouw favoriete badkamer stijl past?

  • Landelijke badkamer: In de landelijke badkamer dragen kleine- of mozaïektegels aan bij de sierlijke en huiselijke sfeer van deze stijl.
  • Moderne badkamer: Omdat deze stijl staat voor een ruime badkamer zonder te veel poespas kies je voor grote vierkante tegels in aarde tinten.
  • Kleine badkamer: Om je kleine badkamer optisch groter te doen lijken kies je voor grote tegels met bijpassende voegkleur.

badkamer tegels

Tips voor het uitzoeken van badkamer tegels

  1. Onderhoud: Ben je niet zo gek van poetsen en schoonmaken? Begrijpelijk! Ga dan voor tegels die makkelijk zijn in het onderhoud. Dit zijn de gladde, grote tegels zonder diepe voegen.
  2. Combineren: Combineer verschillende tegels met elkaar om een speels en uniek effect te creëren. Leg bijvoorbeeld in de douche andere tegels dan in de rest van de badkamer.
  3. 3D-ontwerp: Heb je jouw tegels gevonden? Laat dan een 3D ontwerp maken. Zo zie je direct of je tevreden bent met jouw nieuwe badkamertegels!
  4. Vloerverwarming: Heb je jouw perfecte tegels gevonden en ben je helemaal tevreden? Kies dan of je wel of geen vloerverwarming wenst in jouw badkamer. Het is belangrijk dat je dit voor het plaatsen van de tegels bedenkt, want als ze eenmaal liggen kan dat niet zo makkelijk meer aangepast worden.

Meer advies? Kom langs bij Sanistunter Amsterdam Westpoort!

Wil je meer inspiratie opdoen of onze gehele collectie aan badkamer tegels bekijken? Wij heten je van harte welkom in onze tegel showroom van Sanistunter Amsterdam Westpoort. Wij helpen je graag! Maak online een afspraak in onze showroom in Amsterdam Westpoort en krijg gedegen advies van een badkamer specialist! Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

 

  1. Direct online jouw afspraak plannen in de showroom