Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamerkast Amsterdam Westpoort

Badkamerkast Amsterdam Westpoort

Meer over Sanitairwinkel Amsterdam Westpoort

Een badkamerkast biedt extra opbergruimte voor in de badkamer en is uitermate praktisch. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod van badkamerkasten. Het is daardoor handig om van te voren wat inspiratie op te doen. Vraag bijvoorbeeld ons GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine aan voor vele badkamer inspiratie.

Ons inspiratiemagazine staat vol met de laatste badkamertrends en de nieuwste technische snufjes. Het magazine is helemaal gratis en ook ontvang je een waardebon van € 500,- korting op jouw nieuwe badkamer! Download 'm snel!

Badkamerkasten voor iedereen

Bij een badkamerkast kun je denken aan diverse soorten. Van hoog tot laag, van klein tot groot en beschikbaar in iedere stijl en in iedere prijsmarge. Om erachter te komen welke badkamerkast er het best in jouw badkamer past moeten we jouw badkamer even goed onder de loep nemen. Dus wanneer je twijfelt tussen die ene prachtige wandkast of een handige bovenkast, kom dan naar de showroom! Daar kunnen we je goed adviseren.

badkamerkast

Nieuwe badkamerkast kopen?

Een nieuwe badkamerkastuitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerwinkel mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces.

  • Inspiratie: Je doet inspiratie eerst op over de badkamer van je dromen. Inspiratie doe je op via onze site, social media platformen, ons inspiratiemagazine of in onze showroom.
  • Advies:Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  • 3D ontwerp: Wij maken in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  • Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Montage: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.
  • Service: Ben je helemaal tevreden of heb je nog een aantal vragen/opmerkingen? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Welke merken bieden wij aan?

De merken die wij verkopen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en design. Alleen als alle drie deze criteria voldoen aan de standaarden, verkopen wij dit merk in onze showroom. Je kunt jouw nieuwe badkamerkast vinden van o.a. DuravitenWiesbaden. Al onze merken bekijken? Bekijk ons gehele aanbod.

Badkamerkasten van Sanistunter Amsterdam Westpoort

Wil je meer inspiratie opdoen of onze gehele collectie aan badkamerkastenbekijken? Wij heten je van harte welkom in onze showroom van Sanistunter Amsterdam Westpoort. Wij helpen je graag! Maak online een afspraak in onze showroom in Amsterdam Westpoort en krijg gedegen advies van een badkamer specialist! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

  1. Maak online je afspraak in de showroom!