Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamerkast Eindhoven

Badkamerkast Eindhoven

Meer over Sanitairwinkel Eindhoven

Een badkamerkast biedt extra opbergruimte voor in de badkamer. Je kunt kiezen uit een enorm aanbod aan badkamerkasten. Het is daarmee handig om van te voren wat inspiratie op te doen. Vraag daarom het GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine  aan voor de mooiste badkamer inspiratie.

Ons inspiratie magazine staat vol met de laatste badkamertrends en de nieuwste technische snufjes. Het magazine is helemaal gratis en je ontvangt tevens een waardebon van € 500,- korting op jouw nieuwe badkamer! Download 'm snel! 

Badkamerkasten voor iedereen

Bij een badkamerkast kun je denken aan diverse soorten. Van hoog tot laag, van klein tot groot en beschikbaar in iedere stijl en in iedere prijsmarge. Om erachter te komen welke badkamerkast er het best bij jou past moeten we jouw badkamer even goed onder de loep nemen. Dus als je twijfelt tussen die ene prachtige wandkast of een handige bovenkast, neem dan contact met ons op. Samen met onze badkamerspecialist kijken we naar de mogelijkheden voor jouw badkamer!

 

badkamerkast

Nieuwe badkamerkast kopen?

Een nieuwe badkamerkast uitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerwinkel mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces.

  • Inspiratie: Je doet inspiratie eerst op over de badkamer van je dromen. Inspiratie doe je op via onze site, social media platformen, ons inspiratiemagazine of in onze showroom.
  • Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  • 3D ontwerp: Wij maken in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  • Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Montage: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.
  • Service: Ben je helemaal tevreden of heb je nog een aantal vragen/opmerkingen? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Welke merken bieden wij aan?

De merken die wij verkopen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en design. Alleen als alle drie deze criteria voldoen aan de standaarden, verkopen wij dit merk in onze showroom. Je kunt jouw nieuwe badkamerkast vinden van o.a. Duravit en Wiesbaden. Al onze merken bekijken? Bekijk ons gehele aanbod.

Badkamerkasten van Sanistunter Eindhoven

Wil je meer inspiratie opdoen of onze gehele collectie aan badkamerkasten bekijken? Wij heten je van harte welkom in onze showroom van Sanistunter Eindhoven. Wij helpen je graag! Maak een afspraak in onze showroom in Eindhoven en krijg gedegen advies van een badkamer specialist! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zien we je snel? De koffie staat al klaar!