Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamermeubels Eindhoven

Badkamermeubels Eindhoven

Meer over Sanitairwinkel Eindhoven

Toe aan nieuwe badkamermeubels? Of ben je een geheel nieuwe badkamer aan het samen stellen? Doe dan eerst inspiratie op! Download ons GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine voor de beste badkamer inspiratie. Ons magazine staat boordevol badkamer inspiratie en de laatste badkamer trends. Download ons magazine snel en ontvang een waardecheque van €500 euro! Je kunt ook inspiratie opdoen in onze showroom in Eindhoven. Maak alvast een afspraak of kom gewoon even langs!

badkamermeubels

De service van Sanistunter

Na het kiezen van een douche en/of bad en de tegels van jouw badkamer, sta je voor de keuze van jouw badkamer meubilair. Met badkamermeubels begin je echt met het inrichten van jouw nieuwe of gerenoveerde badkamer. De keuze van de juiste badkamermeubels bepaalt de gehele stijl en uitstraling van jouw badkamer. Niet gek dat je daarom eerst informatie en inspiratie wilt opdoen. Wil je persoonlijk en professioneel advies? Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze showroom in Eindhoven. 

De stappen naar de perfecte badkamermeubels?

Je vind jouw perfecte badkamermeubels aan de hand van de volgende stappen:

  • Wat heb je nodig?: Inventariseer welke badkamermeubels je nodig hebt, hoeveel opbergruimte je wenst en hoeveel ruimte er is voor het plaatsen van de badkamermeubels.
  • Inspiratie: Doe nu inspiratie op in onze showroom en vind de stijl die jij wilt toepassen in jouw badkamer.
  • Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee. Ten slotte maken wij een gratis 3D-ontwerp van je badkamer. Zo ben je zeker over het eindresultaat.
  • Offerte & Montage: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op en we kijken of wij je nog kunnen bijstaan in de montage. 

Na vier simpele stappen heb jij jouw droombadkamer ingericht met de mooiste badkamermeubels. 

Welke badkamermeubels kies ik?

Er bestaat een ruim assortiment aan badkamermeubels in onze badkamerwinkel. Je vindt er onder andere: spiegels, kranen, wastafels, badkamerkasten, wastafelkasten en verlichting. Ook wanneer je op zoek bent naar een badkamermeubel dat alles bezit, ook wel een compleet badkamermeubel genoemd, kun je terecht bij Sanistunter Eindhoven. 

Meer advies? Kom langs bij Sanistunter Eindhoven!

Onze collectie badkamermeubels fysiek bekijken? Wij heten je van harte welkom bij Sanistunter Eindhoven. Wij helpen je graag! Maak een afspraak en krijg gedegen advies van een badkamerspecialist! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. Zien we je snel? Parkeren voor de deur is altijd gratis en de koffie staat klaar!