Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamerspeciaalzaak

Badkamerspeciaalzaak 5

Sanistunter badkamerspeciaalzaak

Ben je op zoek naar een luxe badkamerspeciaalzaak met vele topmerken in het assortiment? Bij Sanistunter kunt u naar alle hartelust inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Wij bieden u altijd de laagste prijsgarantie voor de beste kwaliteit.

Grootste badkamer showrooms van Nederland

Sanistunter is de badkamerspeciaalzaak met sanitairwinkels in heel Nederland. In de grootste badkamer showroom van Nederland, vind je ruim honderd badkamer ideeën en volop inspiratie. Je treft er een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen en alle andere benodigdheden voor jouw badkamer. Of je nu houdt van basic, modern of klassiek. Er staat altijd wel een badkamer naar jouw wens bij ons in de badkamer showroom. Kom langs in één van onze badkamerwinkels en laat je verrassen.

Persoonlijk advies van één van onze badkamer specialisten

Ontvang je graag persoonlijk advies? Geen probleem hiervoor verwelkomen wij jou graag in onze badkamerwinkel. Al onze badkamerspeciaalzaken zijn efficiënt ingericht en van alle gemakken voorzien voor een goed advies. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor het ophalen van bestellingen of andere vragen.

Jouw badkamer gevonden bij één van onze badkamer showrooms?

Jouw badkamer gevonden? Kom dan naar één van onze badkamershowrooms, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kun je online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste badkamer inclusief wand- en vloertegels 'intekenen' in jouw eigen badkamer. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat het schikt. 

Tot ziens bij badkamer showroom Sanistunter. Wij kijken uit naar jouw komst!

Hier vind je jouw dichtstbijzijnde badkamerspeciaalzaak: