U bevindt zich nu hierHomeBadkamerspeciaalzaak

Badkamerspeciaalzaak 4

Sanistunter; dé badkamerspeciaalzaak

Bent u op zoek naar een luxe badkamerspeciaalzaak met vele topmerken in het assortiment? Bij Sanistunter kunt u naar alle hartelust inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Wij bieden u altijd de laagste prijsgarantie voor de beste kwaliteit.

Grootste badkamerspeciaalzaak van Nederland

Sanistunter is de badkamerspeciaalzaak met sanitairwinkels in heel Nederland. In de grootste badkamerspeciaalzaak van Nederland, vindt u ruim honderd badkamer ideeën en volop inspiratie. U treft er een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen en alle andere benodigdheden voor uw badkamer. Of u nu houdt van basic, modern of klassiek. Er staat altijd wel een badkamer naar uw wens in onze badkamerspeciaalzaak.  Kom langs in één van onze badkamerwinkel en laat u verrassen.

Persoonlijk advies van één van onze badkamerspeciaalzaken

Ontvangt u graag persoonlijk advies? Geen probleem hiervoor verwelkomen wij u graag in onze badkamerwinkel. Al onze badkamer showrooms zijn efficiënt ingericht en van alle gemakken voorzien voor een goed advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor het ophalen van bestellingen of andere vragen.

Uw badkamer gevonden bij een badkamerspeciaalzaak van Sanistunter?

Uw badkamer gevonden? Kom dan naar één van onze badkamer showroom, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u online een gratis 3d ontwerp aanvragen. Wij zullen dan de gewenste badkamer inclusief wand- en vloertegels 'intekenen' in uw eigen badkamer. Wilt u graag dat één van onze medewerkers voor u klaar staat om u te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat dit u het beste schikt. 

Tot ziens bij badkamerspeciaalzaak Sanistunter. Wij kijken uit naar uw komst!

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde badkamerspeciaalzaak:

(Parkeren is gratis)