Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamerwinkel

Badkamerwinkel4

Sanistunter; dé badkamerwinkel bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een badkamerwinkel die gespecialiseerd is in luxe badkamers en sanitair van topkwaliteit? Bij Sanistunter bieden wij een groot assortiment sanitair aan van diverse A-merken, zoals Grohe en Villeroy & Bosch. Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen!

Luxe showrooms

Bij Sanistunter kun je volop inspiratie opdoen in onze luxe sanitair showrooms. Hier vind je veel verschillende badkameropstellingen in diverse stijlen en vormen. Er staat altijd wel een badkamer voor jou tussen. In onze showrooms bieden wij jou altijd de laagste prijsgarantie; luxe topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Persoonlijk en deskundig advies

In onze showrooms krijg je altijd persoonlijk en deskundig advies van één van onze badkamerspecialisten. Onze specialisten denken altijd met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen op het gebied van badkamers en sanitair. Heb je niet veel tijd tot je beschikking? Maak dan online direct een afspraak, zodat je direct terecht kunt bij een badkamer specialist.

Gratis 3D ontwerp

Wanneer je jouw droombadkamer in grote lijnen voor ogen hebt, kun je online een gratis 3D ontwerp aanvragen. Één van onze badkamerspecialisten maakt een ontwerp van jouw badkamer in 3D, dat je aan de hand van een VR-bril van alle kanten kunt bekijken. Zo weet je direct hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Tot ziens bij badkamerwinkel Sanistunter. Wij kijken uit naar jouw komst!

Hier vind je jouw dichtstbijzijnde badkamerwinkel: