Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeBadkamerwinkel

Badkamerwinkel5

Ben je op zoek naar een badkamerwinkel die gespecialiseerd is in luxe badkamers en sanitair van topkwaliteit? Bij Sanistunter bieden wij jou een groot assortiment aan sanitair van diverse A-merken, zoals Grohe en Villeroy & Bosch. Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen!

Luxe badkamerwinkel

Bij Sanistunter kun je volop inspiratie opdoen in onze luxe badkamerwinkels. Hier vind je veel verschillende badkameropstellingen in diverse stijlen en vormen. Er staat altijd wel een badkamer voor jou tussen. In onze showrooms bieden wij jou altijd de laagste prijsgarantie; luxe topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Persoonlijk en deskundig advies

Heb je behoefte aan wat meer inspiratie op het gebied van badkamers en sanitair of wil je weten wat er allemaal mogelijk is in jouw (toekomstige) badkamer? Kom dan langs in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine.

Ook voor vrijblijvend advies staan wij jou natuurlijk graag te woord in een showroom naar keuze. In onze showrooms krijg je altijd persoonlijk en deskundig advies van één van onze badkamerspecialisten. Onze specialisten denken altijd met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen op het gebied van badkamers en sanitair. Heb je niet veel tijd tot je beschikking? Maak dan online direct een afspraak, zodat je direct terecht kunt bij een badkamer specialist.

Gratis 3D ontwerp

Niets is moeilijker dan jouw nieuwe badkamer voor je te zien, als deze er nog niet daadwerkelijk staat. De keuze voor een bepaalde tegel of voor sanitair wordt dan lastig. Wanneer je jouw droombadkamer in grote lijnen voor ogen hebt, kun je online een gratis 3D ontwerp aanvragen. Eén van onze badkamerspecialisten maakt een ontwerp van jouw badkamer in 3D,  zodat je aan de hand van een VR-bril van alle kanten kunt bekijken. Zo weet je direct hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Kom langs!

Ben je benieuwd naar onze badkamerwinkel? Kom dan langs in onze badkamerwinkels en vraag advies van een van onze badkamerspecialisten. Wij vertellen je graag meer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee! Bovendien geniet je bij Sanistunter ook van deze voordelen:

  • Gratis parkeren bij onze winkel
  • Blijvend de laagste prijsgarantie
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Goede service en gedegen advies van badkamerspecialisten

Graag tot ziens bij Sanistunter, de winkel voor al jouw sanitair!