Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeDouchesNisdeuren

Nisdeuren11

Vind hier uw nisdeur van één van onze topmerken

Wat is een nisdeur

Een nisdeur is een deur die u plaatst voor uw doucheruimte die gebouwd is in een nis (hoek met 3 muren). 

U kunt een nisdeur op zowel een douchebak aansluiten als direct op uw tegelvloer. Een nisdeur is te verkrijgen in vele afmetingen, kleuren glas en met veel verschillende soorten bevestigingen. 

Wanneer u kiest voor een nisdeur, heeft u nog verschillende opties:

Zo kunt u ook kiezen voor een nisschuifdeur, nisvouwdeur of een nispendeldeur (ook wel swingdeur genoemd). De keuze hiervoor is zeer afhanelijk van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke behoeftes en budget. 

 

Materialen nisdeur

Een nisdeur is net als de traditionele douchedeuren verkrijgbaar in kunsstof maar vooral in gehard veiligheidsglas. Bij de keuze voor glas kunt u kiezen uit:

  • rookglas (gekleurd glas)
  • melkglas
  • helderglas
  • mat glas
  • Spiegelglas
  • Chincilla glas

Wij hebben ook nisdeuren als combinatie van bovenstaande glasafwerkingen. Zit uw ideale nisdeur er niet tussen? Wij maken ook nisdeuren op maat! 

 

Kom met ons in contact

Wij adviseren u om altijd alvorens aanschaf van een nisdeur advies te vragen van een expert. We krijgen geregeld te horen dat men bij plaatsing tegen bepaalde aspecten aanlopen waar ze van tevoren niet aan hadden gedacht. Denk aan de montage en/of de afmetingen van de doucheruimte 

Wij staan u graag te woord en geven u specifiek op maat gericht advies bij de aanschaf van uw douchedeur.  U kunt contact met ons opnemen maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze vestiginen.