Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeDouches

Douches207

Breed assortiment douches voor de laagste prijs

De douches van Sanistunter

Eén van de belangrijkste sanitaire voorziening in jouw badkamer is toch wel de douche. Nederlanders douchen gemiddeld 2x per dag en besteden gemiddeld zo’n 25 minuten per dag aan douchen. Wij zijn dan ook continu op zoek naar de beste combinaties van douches en bijbehorende accessoires zodat je optimaal van jouw douchebeurt kunt genieten.

Bij de keuze van een douche is het raadzaam om eens goed naar je eigen douchegedrag te kijken en die van de rest van je gezin. Zo houd de één van een snelle efficiënte douchebeurt en maakt de ander er een ware welness-treatment van. In dit laatste geval kun je ook eens kijken naar onze complete douchecabines.

Inloopdouche of douchecabine?

Een van de eerste vragen die je jezelf gaat stellen als het gaat om een nieuwe douche is; ga je voor een cabine of wil je toch liever een inloopdouche? Tegenwoordig is het hebben van een inloopdouche in combinatie met bijvoorbeeld een regendouche zeer populair. Een inloopdouche creëert direct een luxe uitstraling en laat jouw badkamer direct een stuk ruimer lijken. Ook is de instap erg makkelijk, ideaal voor als je wat minder goed ter been bent.

Ook kun je de afmetingen van jouw douche helemaal zelf bepalen aangezien je niet afhankelijk bent van een douchebak of douchecabine. Toch kiezen ook velen voor een douchecabine. Met- of zonder douchebak. Dit is afhankelijk van je eigen smaak en budget.

De perfecte douche voor jou

Het kan zijn dat jouw droomdouche nog niet in ons assortiment zit, of dat je het liefst nog een kleine aanpassing zou willen zien aan jouw nieuwe douche. Dat is voor Sanistunter helemaal geen punt!

Dus heb je specifieke wensen wat betreft jouw douchecabine of inloopdouche? Dan maken wij onze douches voor jou op maat. Denk aan een op maat gemaakte douchedeur of een prachtige douchewand van eigen gekozen materiaal en kleur. Snel, eenvoudig en voordelig! Overleg met een Sanistunter badkamer specialist wat de mogelijke opties zijn voor jou!

Bij een nieuwe douche, horen ook de nodige accessoires. Bekijk ons aanbod hier.

Deskundig advies of inspiratie nodig?

Wij begrijpen dat de keuze voor sanitair een hele lastige kan zijn. Zit je met de handen in het haar over welke douche bij jou past? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in één van onze vestigingen.