Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeDouchesPendeldeuren

Pendeldeuren1

Ruim assortiment pendeldeuren van A-merken voor bodemprijzen

Een pendeldeur is een prachtige oplossing om uw doucheruimte mee af te sluiten. Na een schuifdeur is een pendeldeur de beste optie wanneer het gaat over ruimtebesparing. 

De laatste tijd worden pendeldeuren steeds populairder vanwege de klassieke en tijdloze uitstraling. 

Wat is een pendeldeur

Een douche pendeldeur, ook wel swingdeur genoemd is een deur met 2 zijdes die zich kenmerkt zich doordat de deur aan zowel de binnen-als de buitenkant geopend kan worden. Dit zorgt ervoor dat u op iedere gewenste manier de deur kunt openen. 

Een pendeldeur kan zowel op een douchebak-of vloer als op de tegels worden geplaatst. 

Voordelen pendeldeur

Voor minder mobielen is een pendeldeur zeer geschikt. Met het oog op assistentie bij het douchen is een pendeldeur functioneel omdat er meer ruimte in de douche-ingang is en er meer flexibiliteit voor beweging ontstaat. 

Een pendeldeur is tevens uitermate geschikt wanneer u een minder ruimte ter beschikking heeft in uw badkamer. Omdat de pendeldeur uit twee delen bestaat, is de draaicirkel een stuk kleiner dan bij een traditionele draaideur. Dit scheelt dus een hoop (kostbare) ruimte. 

Maten van een pendeldeur

Een pendeleur bestaat vaak uit een aantal standaard maten. De breedtemaat varieert van 80,90,100 en 120. De lengtemaat is vaak 193 of 200 cm. Zijn dit geen ideale maten voor uw doucheruimte? Wij maken pendeldeuren ook voor u op maat!

Softclosing

 

Advies over pendeldeuren

Wij raden u aan om altijd goed de ruimte in te meten vóórdat u een pendeldeur aanschaft. Het is immers erg vervelend wanneer u er pas bij plaatsing achterkomt dat de pendeldeuren niet passen. 

Al onze adviseurs bezitten de benodigde (technische)kennis en ervaring om u hierbij te adviseren. Wij denken met u mee en bespreken samen met u alle opties voor uw doucheruimte. U kunt rekenen van objectief en op maat gemaakt advies.