Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeDouchewand Alkmaar

Douchewand Alkmaar

Meer over Sanitairwinkel Alkmaar

Download ons inspiratiemagazine!

Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe douchewand zonder de deur uit te hoeven? Het kan! Vraag het GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine aan voor de mooiste badkamer inspiratie. Ons inspiratie magazine staat vol met de laatste badkamertrends en de nieuwste technische snufjes. Download 'm snel! 

Leef volgens de laatste trends

Ben je een nieuwe badkamer aan het ontwerpen en inrichten? Dan valt er ook een keuze te maken over de doucheruimte en daarmee de douchewand. De douchewand biedt een mooie middenweg tussen een volledig open badkamer en een douchecabine. Tussen de doucheruimte en de rest van de badkamer bevindt zich alleen een glazen wand. Deze douchewand is zeer populair en groeit alleen maar meer in populariteit, een echte aanrader dus! Bekijk een selectie van ons assortiment aan douchewanden hier

douchewand

Ben je van plan jouw doucheruimte te verbouwen en wil je jouw nieuwe doucheruimte afstemmen op de laatste trends? Kies dan voor een douchewand. Een wand tussen de doucheruimte en de rest van de badkamer voorkomt dat het water overal terecht komt maar biedt de ruimtelijkheid van een open badkamer. Overtuigt en opzoek naar de beste manier om te verbouwen? Neem contact met ons op of vraag een GRATIS 3D-ontwerp aan.

Voordelen van een douchewand

Een douchewand is een echte toevoeging aan de badkamer. Om aan te geven waarom, noemen wij een aantal voorbeelden voor je op:

  • Een douchewand is gemakkelijk in onderhoud omdat het één groot glazen vlak is zonder hoeken of andere vormen. 
  • Veilig en gemakkelijk in gebruik voor minder validen. Geen last meer van randjes en ruimte tekort, zoals je dat wel vaak hebt bij douchecabines. 
  • Het geeft een luxe uitstraling aan de badkamer.
  • Het water blijft binnen de doucheruimte, de rest van je badkamer blijft droog. 

Soorten douchewanden

Je hebt ontzettend veel opties bij het kiezen van een douchewand. Denk bijvoorbeeld eens aan een zwarte glazen wand of een wand met koperen details in het frame. Maar ook de klassieke glazen wand wordt nog veelvoudig gekocht en geplaatst. Behoefte aan iets meer privacy? Kies voor een inloopdouche met (een gedeelte) matglas, dit glas zorgt voor meer privacy maar biedt toch de ruimtelijkheid van een transparante glazen wand.

Tip: Erachter komen welke inloopdouche met bijpassende douchewand er in jouw badkamer past? Neem contact op met Sanistunter Alkmaar! 

Deskundig advies bij Sanistunter Alkmaar

Kom fysiek een inloopdouche en douchewand bekijken bij Sanistunter Alkmaar. 

Zien wij je snel bij Sanistunter Alkmaar? Maak een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!