MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeFranchisenemer worden

Franchisenemer worden

Ook jij kunt je aansluiten bij de snelstgroeiende formule in Sanitair, tegels en aanverwante artikelen van Nederland.

Wil je in aanmerking komen voor een franchiseplaats bij Sanistunter? Nieuwe franchisenemers zijn altijd welkom. Op deze pagina vind je alle informatie over franchising en wat je moet doen om franchisenemer bij Sanistunter te worden.

Over Sanistunter

Sanistunter is een snelgroeiende franchiseformule op het gebied van sanitair en tegels. De formule maakt onderdeel uit van dezelfde groep waar ook bijvoorbeeld Sanisale en Keukensale onder vallen. De winkels van Sanistunter zijn actief in het middensegment van de markt. Sanistunter is een actieformule met luxe producten die scherp geprijsd zijn in combinatie topkwaliteit en hoogstaande service. Badkamers van Sanistunter kunnen volledig op maat worden gemaakt voor onze klanten. Het onderscheidend vermogen van de formule zit in een goede, eerlijke prijs in combinatie met een uitstekende service en uniek assortiment van topkwaliteit producten. Sanistunter maakt gebruik van A-merken, in een aantrekkelijke actieformule en onderscheidt zich verder van concurrerende formules door onder meer haar luxe showrooms, waarin complete badkameropstellingen worden aangeprezen in verschillende moderne ontwerpen en designs. Onze showrooms variëren in grootte van 600 tot 900 m2, waarin we zeer kostenbewust een uitgebalanceerd, commercieel sterk assortiment kunnen aanbieden aan onze klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of consumenten zijn. Naast ons complete en veelzijdige assortiment met A-merken, kan Sanistunter op bestelling uiteraard aan alle specifieke wensen van onze klanten tegemoetkomen.

Franchising bij Sanistunter

Franchising bij Sanistunter betekent een dynamische wisselwerking tussen lokaal ondernemerschap en werken binnen een sterke, landelijke actieformule. Al onze formules staan voor een transparante en duurzame relatie tussen de organisatie en haar franchisenemers. De organisatie investeert dan ook veel in de samenwerking met de franchisenemers. Vanuit het hoofdkantoor wordt door onze specialisten het volgende georganiseerd:

  • Volledige begeleiding van een financieringstraject en opstart van uw eigen winkel
  • Continue verbetering van de Sanistunter actieformule
  • Professionele ondersteuning op alle relevante gebiedenv
  • Centrale inkoop
  • Uitstekend commercieel assortiment
  • Actiebeleid
  • Landelijke marketing Ondersteuning in de bedrijfsvoering

Elke franchiseondernemer kan rekenen op professionele ondersteuning van zijn/haar bedrijfsvoering. Elke formule staat onder beheer van een compleet serviceapparaat, met als vast aanspreekpunt de formulemanager. Deze formulemanager combineert inzicht in de markt met kennis van het centrale beleid van de Sanistunterorganisatie.

Franchisenemer bij Sanistunter: wat houdt het in?
Anders dan concurrerende formules, staat de persoonlijke, lange en succesvolle relatie met u als volledig zelfstandige franchisenemer bij ons voorop. Zo kun je er van op aan dat je bij Sanistunter geen entree fee betaalt en dat je niet wordt opgezadeld met onnodige voorraden of allerlei andere onnodige kosten. Door kostenbewust te ondernemen streven wij ernaar de drempel zo laag mogelijk te houden voor goede verkopers of bedrijfsleiders die met behulp van de snelst groeiende formule in Nederland graag zelf succesvol willen ondernemen.

Neem voor meer informatie contact op met Lennaert Helleman via l.helleman@sani-kitchen.world.