Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeKosten badkamer Alkmaar

Kosten badkamer Alkmaar

Meer over Sanitairwinkel Alkmaar

Doe nu gratis badkamer inspiratie op

Je kunt alvast een afspraak maken in onze showroom in Alkmaar. Maak hier een afspraak. Thuis inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Dat kan! Download het GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine voor de mooiste badkamer inspiratie. Ons magazine staat boordevol badkamertrends en de nieuwste technische snufjes.

Kosten van een nieuwe badkamer

Badkamers zijn er in allerlei prijscategorieën. De kosten van een nieuwe badkamer en de volledige installatie hiervan liggen al snel tussen de €6.000,- en €15.000,-  euro. Uiteraard is dit afhankelijk van de omvang van de badkamer en de gewenste afwerking. Doe een GRATIS 3D-ontwerp en kom erachter welk type badkamer het best bij jou past. 

Soort badkamer Oppervlakte Kosten badkamer*

Simpele badkamer

6 m2

€5000,-

Gemiddelde badkamer

6 m2

€7500,-

Luxe badkamer

6 m2

€12500,-

Simpele badkamer

9 m2

€6000,-

Gemiddelde badkamer

9 m2

€8500,-

Luxe badkamer

9 m2

€15000,-

 *Genoemde prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Installatie kosten van de badkamer

Onthoud bij jouw begroting dat de kosten voor installatie & montage soms wel net zo hoog kunnen oplopen als de aanschaf van het materiaal. Dit is afhankelijk van de mate van afwerking.

Stappenplan naar jouw perfecte badkamer

Vind jouw perfecte badkamer in onze showroom in Alkmaar aan de hand van de volgende stappen.

  • Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee over jouw badkamer.
  • 3D-ontwerp: Op het moment dat we een helder beeld hebben van jouw ideale badkamer, maken wij in de winkel een gratis 3D-ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  • Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Service: Samen bekijken wij of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

Kom langs bij Sanistunter Alkmaar

Meer weten over de kosten van jouw nieuwe badkamer? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. In onze showroom is er de mogelijkheid tot een gratis 3D-ontwerp en gespecialiseerd advies. De koffie staat altijd voor je klaar. Tot snel!