Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeKranenBidetkranen

Bidetkranen34

Breed assortiment bidetkranen voor de laagste prijs.

U kiest voor een bidettoilet? Vergeet dan zeker de kraan niet! Deze is essentieel en geeft de door u uitgekozen uitstraling aan uw douche-toilet

Wat is een bidetkraan?

Een bidetkraan wordt gebruikt voor een bidet. Met een bidetkraan kun je de intieme zone goed reinigen wat zorgt voor een extra fris en schoon gevoel.

 Een bidetkraan kenmerkt zich door een horizontale, korte uitloop. Bidetkranen zijn te verkrijgen als:

  • bidetmengkraan
  • Bidetthermostaatkraan

Vervolgens kunt u kiezen  hoeveel kraangaten u wilt. Zo kunt u kiezen voor een eengatsbidetkraan of een 3 gatsbidetkraan. De meest verkochte bidetkranen zijn de 1 gats thermostaatkranen. Deze zijn makkelijk te monteren en geven een moderne look.

Chroom

De meeste bidetkranen zijn van uitgevoerd met een coating van chroom. Chroom beschermt de kraan namelijk tegen vochtschade als roest. Ook past chroom qua styling in vrijwel iedere badkamer en/of toilet.

Bidetkranen van topmerken

Wij hebben bidetkranen van topmerken zoals Grohe en Sphinxx. Maar ook wanneer u een kleinere portemonnee heeft en kiest voor kwaliteit,  bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bidetkranen verkrijgen in allerlei variaties. Met hendel, zonder hendel, glimmend of mat. Het maakt niet uit wat uw smaak is. Voor iedereen is er bij Sanistunter de juiste bidetkraan.

Bidetkranen met handouche & slang

Met een knijpdouche kunt u de waterstraal bepalen. Deze combinatie van een bidetkraan met  handdouche en slang wordt meestal aangeschaft in combinatie met een wandtoilet zodat men niet een extra bidet hoeft aan te schaffen.

Advies over bidetkranen?

Heeft u online nog de juiste  bidetkraan kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u in een van onze showrooms langskomen voor vrijblijvend advies en inspiratie.