Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeKranenFonteinkranen

Fonteinkranen29

Vind hier fonteinkranen van de beste merken

Fonteinkranen zijn te verkrijgen in talloze soorten, maten en stijlen. U kunt fonteinkranen kiezen met een lage- of een hoge uitloop en met verschillende bedieningsknoppen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en behoefte. 

Gebruik van fonteinkranen

Fonteinkranen worden gebruikt in uw toiletruimte. Het is de kraan voor op- of bij- uw wastafelfontein. Let dus goed op dat u een fonteinkraan uitkiest die qua stijl bij uw wastafel past. In de meeste ideale situatie kiest u voor een wastafelfontein- en kraan van hetzelfde merk. Zo weet u zeker dat de kraan altijd op uw wastafel past.

Strak of romantisch

Wij hebben een breed assortiment fonteinkranen voor iedere stijl en ieder budget. Houdt u van strak en modern, dan kunt u kiezen voor een mooie designkraan zonder al teveel poespas zoals draaiknoppen en ronde hendels. Bent u meer van een romantische uitstraling dan kunt beter wel voor een klassieke fonteinkraan kiezen. bijvoorbeeld een koperkleurige fonteinkraan met 2 tandwielen als bedieningsmechanisme. 

Kom met ons in contact

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over fonteinkranen of over een bepald product in onze webshop. Maar ook wanneer u inspiratie of advies wenst, helpen wij u graag verder met gedegen advies. 

U kunt bij ons langskomen in één van onze showrooms. Blijft u liever thuis? Download dan ons inspiratiemagazine.