Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeKranen

Kranen536

Wij bieden kranen van topmerken

De kranen van Sanistunter

Het is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij bijvoorbeeld de verbouwing van jouw badkamer. Maar je kunt ook niet zonder: kranen. Kranen zijn essentieel voor de badkamer en fungeren daarnaast als dé kers op de taart. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De keuze voor een kraan is dan ook niet zo 1,2,3 gemaakt.

Voor al jouw kranen kun je bij ons terecht. Wij hebben van vele topmerken een brede collectie:

  • Badkranen
  • Fonteinkranen
  • Douchekranen
  • Wastafelkranen

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een kraan?

De keuze is reuze. Om door de vele bomen het bos te kunnen blijven zien, is het raadzaam om jezelf een aantal vragen te stellen:

  • Welke stijl hanteer ik? Allereerst is het raadzaam om de stijl van de badkamer vast te stellen. Hou je van strak en modern, landelijk of praktisch? Een aparte kraan kan net dat extra beetje glamour geven aan jouw moderne badkamer of juist die moderne touch aan jouw klassieke badkamer.
  • Mengkraan of een thermostaatkraan? Bij een thermostaatkraan regelt een ingebouwde thermostaat de watertemperatuur en kun je de kraan met twee knoppen bedienen. Eén voor de hoeveelheid water en één voor de watertemperatuur.
  • Inbouwkraan of opbouwkraan? De naam zegt het al, wanneer een kraan is ingebouwd is zie je enkel de uitloop van de kraan en de bedieningspanelen ervan. De rest is allemaal in de muur verwerkt. Dit zien we tegenwoordig veel terug in de modernere badkamers. Maar ook in badkamers met een andere stijl is dit een optie die zeker het overwegen waard is.
  • Lage uitloop of een hoge? Bij fontein-wastafels wordt vaak gekozen voor een kraan met een lage uitloop. Dit neemt weinig ruimte in beslag en bij een fontein hoef je vaak enkel je handen te wassen. Kranen met een hoge uitloop zijn zeer praktisch bij bijvoorbeeld een bad of wanneer je kiest voor een opbouw wastafel.

Veelvoorkomende kranen zijn over het algemeen de “moderne kranen”. Verbouw je bijvoorbeeld je badkamer met oog op een goede verkoop? Dan adviseren wij jou een moderne kraan te kiezen. Deze kranen worden algemeen breed gewaardeerd, zijn goed betaalbaar en in vele uitvoeringen te verkrijgen.

Naast kranen waarbij jezelf de waterloop regelt hebben wij ook een ruime keuze in elektronische kranen. Deze zijn zeer hygiënische en waterbesparend. Ook nog eens goed voor het milieu!

Badkamer trend: inbouwkranen

Less is more. In steeds meer badkamers is de kraan, niet meer dan een buisje, ofwel een uitloop uit de muur waar water uit stroomt. Dit zien we steeds meer terug in de moderne badkamers. Maar ook in de klassieke badkamers komt dit geregeld voor. Denk aan enkel een koperen uitloop bij de wasbak of het bad. Qua montage is een inbouwkraan een iets grotere klus dan een opzetkraan. De leidingen van de kraan worden immers weggewerkt in de muur. Mede hierdoor zal ook het kostenplaatje wat hoger uitvallen dan bij een opzetkraan.

Vind jouw nieuwe kraan bij Sanistunter

Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, badkraan, douchekraan, watervalkraan of fonteinkraan, met ons brede assortiment kranen is er altijd een kraan te vinden die perfect bij jou én je budget past. Je kunt je kraan gemakkelijk online bij ons bestellen. Vervolgens kun je jouw bestelling bij de door jou gekozen vestiging ophalen. Met onze vele vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Wens je meer advies over kranen of een specifieke kraan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om jou te helpen.