Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeKranenThermostaatkranen

Thermostaatkranen78

Breed assortiment thermostaatkranen van topmerken

Een thermostaatkraan is absolute luxe in uw badkamer. U hoeft namelijk nooit meer zelf de watertemperatuur te regelen. Dit doet de ingebouwde thermostaat.

Waarom een thermostaatkraan?

Men kiest een thermostaatkraan vanwege de luxe uitstraling. Maar ook vaak uit veiligheidsoverwegingen. In gezinnen met kleine kinderen kan het nog weleens voorkomen dat ze enkel de knop van heet water opendraaien, met soms vreselijke situaties tot gevolg. Met een thermostaatkraan is de watertemperatuur altijd in balans. Bij vrijwel iedere thermostaatkraan is er een begrenzer ingebouwd. Dit voorkomt dat er per ongeluk een te hete watertemperatuur wordt ingesteld. Met een speciale drukcombinatie kunt u de begrenzer opheffen en de watertemperatuur naar eigen wens verhogen.

Thermostaatkranen materiaal

Onze uitvoeringen van thermostaatkranen zijn meestal uitgevoerd in chroom. Chroom heeft als voordeel dat het in vrijwel alle stijlen badkamers past en het geeft een koele en frisse uitstraling. U kunt ook kiezen voor thermostaatkranen van roest vrij staal.

 

 

Inbouw thermostaatkranen

U kunt ervoor kiezen om uw thermostaatkraan in te bouwen. Bij een inbouwkraan zitten alle leidingen en techniek achter de muur verwerkt.

Thermostaatkranen opties

Thermostaatkranen zijn tegenwoordig te verkrijgen in ongelofelijk veel variaties en designs. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. De meest verkochte thermostaatkranen zijn de kranen met twee stopfuncties. Één voor de watertoevoer en één voor de watertemperatuur. Maar er zijn ook thermostaatkranen met één tot zelfs 5 stopfuncties te verkrijgen. 
Onze topmerken van thermostaatkranen:

  • Hansgrohe
  • Hotbath
  • Axor

Advies over thermostaatkranen?

Er is van alles mogelijk als het gaat om thermostaatkranen en daarbij maakt het niet uit welke badkamerstijl u heeft. Wenst u advies bij de aanschaf van een thermostaarkraan? Neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in één van onze vestigingen of download hier ons inspiratiemagazine.