U bevindt zich nu hierHomeLuxe badkamer

Luxe badkamer4

Alle sanitair van Sanistunter is ontworpen door A merken en dus van top kwaliteit. De badkamers worden gemaakt door echte vak werkers en met de beste materialen. U kunt deze luxe badkamers bekijken bij één van onze Sanistunter vestigingen.

Kenmerken luxe badkamer

Een luxe badkamer is te herkennen aan haar strakke inrichting, natuurlijk materiaal en kleur gebruik. Verder voldoet een luxe badkamer aan de laatste en meest hippe sanitairtrends. Echter heeft luxe wel voor iedereen een andere betekenis. Vandaar dat Sanistunter een ruim assortiment bied aan luxe badkamers, luxe badkamermeubels, luxe accessoires, luxe verlichting en alles wat maar met de inrichting van uw badkamer te maken heeft. Zo vind u bij ons altijd een luxe badkamer die aansluit bij uw smaak en stijl.

Sanitair specialisten

Onze sanitairspecialisten zijn op de hoogte van de allernieuwste badkamertrends. Het is ook daarom dat zij u uitstekend kunnen helpen met het samenstellen van uw luxe badkamer. U kunt bijvoorbeeld een gratis 3D ontwerp maken van uw badkamer. Zo kunt u samen met de sanitairspecialist uw droombadkamer realiseren. U kunt online al een afspraak maken met één van onze specialisten maar u bent natuurlijk ook altijd welkom zonder afspraak.

Luxe badkamers bekijken?

U kunt ons gehele assortiment aan luxe badkamers bekijken in één van onze vele showrooms. Er zijn ook altijd experts aanwezig die u graag te woord staan en u helpen met uw vragen. Wij hopen u snel te zien!