Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeMeubelsBadkamerspiegels

Badkamerspiegels14

Bekijk hier ons assortiment badkamerspiegels

Onmisbaar in uw badkamer: Spiegels. Ze zijn niet alleen praktisch maar ze worden meer en meer gebruikt als accessoire voor de badkamer. Spiegels geven een zeer luxe uitstraling. Het zorgt voor een prachtige weerkaatsing van licht en maakt uw badkamer optisch een stuk groter. 

Kleur

De meest bekende spiegel is de spiegel van helder glas. Maar wilt u iets aparters? Dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een prachtige bronzen spiegel. Deze kleur spiegel geeft uw badkamer een warm enen rustige uitstraling. 

Spiegel met-of zonder verlichting

Vooral boven de wastafel is een spiegel met ingebouwde verlichting vaak een uitkomst. Ideaal wanneer u zich gaat opmaken of scheren. Tevens geeft het uw badkamer een mooi effect. 

Afmetingen 

Wij hebben in ons assortiment spiegels van talloze formaten. Voor een kleine spiegel voor boven uw wastafel tot aan een gehele spiegelmuur. Wij hebben badkamerspiegels voor iedere wens en behoefte. 

Vrijblijvend advies

Heeft u een vraag over een product uit onze websop en/of wilt u vrijblijvend advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Onze adviserus hebben alle nodige kennis en kunde in huis om u te kunnen voorzien van gedegen advies. 

Wilt u liever inspiratie opdoen? Kom dan langs in één van onze showrooms of download ons inspiratiemagazine