Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeMeubels

Meubels44

Een badkamer is geen badkamer zonder de juiste meubels

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat aanschaffen is het raadzaam om te beginnen bij het meubilair. Hier begint tenslotte de basis. Vanuit de basis kun je verder gaan met de toebehoren en accessoires.

Verschillende soorten badkamermeubels

Bij een badkamermeubel denk je misschien aan een meubel waar alles in zit. Spiegel, wastafel, kraan, opbergruimte en verlichting. In dit geval hebben we het over complete badkamermeubels. Maar wanneer je liever verschillende onderdelen met elkaar wil combineren, kun je kiezen voor losse elementen.

Denk aan een losse badkamerkast, wastafelkast en planken. Op deze manier kun je eindeloos combineren en een unieke stijl aan jouw badkamer geven die niemand anders heeft.

Waar moet ik op letten bij het kopen van badkamermeubels?

Kijk hierbij goed naar je eigen leefsituatie. Waar krijgt het meubel mee te stellen? Zo wordt er in huishoudens met kinderen vaak gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn in het onderhoud. Woon je alleen of alleen met je partner? Dan zien we dat de badkamer vaak een plek is waar je je terug kan trekken en kies je eerder voor meer natuurlijke materialen.

Wat wij tegenwoordig veel terugzien in de Nederlandse badkamer is bijvoorbeeld een houten wastafelkast met een opbouw wasbak van graniet of ander natuursteen.

Zoals al eerder aangegeven kun je eindeloos combineren met verschillende producten en verschillende materialen.

Meer en meer zien we bepaalde “luxe snufjes” steeds meer terugkomen als de standaard. Zo worden de meest recente badkamermeubels in 90% van de gevallen geleverd met soft closing lades. Dit is geruisloos en voorkomt beschadiging aan het meubel bij te hard dichtdoen. 

Gedegen advies over badkamermeubels

Een badkamermeubel kies je altijd met oog op de langere termijn. Wij kunnen je perfect adviseren over de materialen en combinaties die voor jou de beste keuze zijn. 

Kom daarom langs in één van onze showrooms of neem telefonisch contact met ons op. Dan helpen wij je bij het realiseren van jouw droom badkamer.