Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeModerne badkamer Zaandam

Moderne badkamer Zaandam

Meer over Sanitairwinkel Zaandam

Badkamer inspiratie opdoen

Thuis alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe moderne badkamer? Het kan! Vraag het GRATIS Sanistunter inspiratiemagazine aan voor de mooiste badkamer inspiratie. Ons magazine staat vol met de laatste badkamertrends en de nieuwste technische snufjes. Download 'm snel!

Strak en minimalistisch

De moderne badkamer is één van meest populaire badkamer stijlen. Met een moderne badkamer geniet je van een comfortabele plek met een ruimtelijke sfeer en strakke lijnen. In deze badkamer vind je veel ruimte en overzicht en kom je helemaal tot rust. In principe kan iedere badkamer omgebouwd worden naar een moderne badkamer. De strakke en minimalistische badkamermeubels maken dat de badkamer modern oogt. 

moderne badkamer

Wil je weten hoe je jouw huidige badkamer om kan toveren tot een moderne badkamer? Vraag dan een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp aan!

Moderne badkamer ideeën

Het is duidelijk geworden dat ruimte en overzicht belangrijke kenmerken zijn van een moderne badkamer. Daarom zien wij in de moderne stijl vaak een inloopdouche en zwevende badkamermeubels. Je creëert op deze manier een doorlopende vloer, wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

Ook dragen de kleuren van het interieur bij aan de moderne look. Denk hierbij aan rustige kleuren van je badtextiel of voor de wand zoals wit, grijs, beige of bruin. Ben je benieuwd welke moderne stijl in jouw nieuwe badkamer past? Maak een afspraak met een badkamerspecialist van Sanistunter Zaandam en ontvang vrijblijvend advies.

Nieuwe moderne badkamer kopen?

Een nieuwe moderne badkamer uitzoeken doe je niet zomaar. Wij vinden dat je van een badkamerzaak mag verwachten dat jouw wensen centraal komen te staan. Daarom nemen wij jou stap voor stap mee in het proces.

  • Inspiratie: Je doet inspiratie op over moderne badkamer van je dromen. Inspiratie doe je op via onze site, social media platformen, inspiratiemagazine of in onze showroom.
  • Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  • 3D ontwerp: Wij maken in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  • Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Service: Samen bekijken we of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.

Kom langs bij Sanistunter Zaandam

Je bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen je graag! Maak een afspraak in onze showroom in Zaandam en krijg gedegen advies van een badkamer specialist! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Zien wij je snel? De koffie staat al klaar!