Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeNieuwe badkamer Amsterdam Westpoort

Nieuwe badkamer Amsterdam Westpoort

Meer over Sanitairwinkel Amsterdam Westpoort

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Zoek niet langer. Bij Sanistunter vind je badkamers van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wil je eerst thuis inspiratie opdoen voor je naar onze showroom komt? Download dan ons gratis Sanistunter inspiratiemagazine! Ons badkamermagazine staat vol met inspiratie en bevat altijd de laatste trends op het gebied van badkamers en sanitair. 

Jouw badkamer kopen bij Sanistunter Amsterdam Westpoort

Een nieuwe badkamer zoek je natuurlijk niet even snel uit. Je begint met het opdoen van inspiratie. Welke stijl spreekt je aan? Welke badkamerindeling past het best bij jouw ruimte? En welk kleurenpalet is geschikt voor jouw badkamer? Allemaal vragen om over na te denken. Kom je er niet uit? Kom dan eens brainstormen met een van onze badkamerspecialisten! 

Wij bieden onze klanten altijd de mooiste badkamers voor de beste prijs. 

  • Stap 1: Doe inspiratie op! Dit kan in onze ruime showroom of in ons badkamermagazine. 
  • Stap 2: Laat je adviseren. Onze specialisten adviseren jou graag over alle lastige keuzes en dilemma's.
  • Stap 3: Wij maken een 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Zo zie je jouw toekomstige badkamer van dichtbij.
  • Stap 4: Tevreden met het ontwerp? Dan maken wij een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Stap 5: Ben je ook akkoord met de offerte? Dan kunnen wij jou nog helpen met de levering, montage en afwerking. Wil je dat zelf regelen? Dat is geen probleem! 
  • Stap 6: Jouw droombadkamer staat! Heb je nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en kom terug, wij bieden jou, ook na plaatsing, uitstekende service!

Meer badkamers? Kom langs in onze badkamerwinkel!

Wil je meer weten over ons assortiment badkamers? Kom dan langs in onze showroom aan de Sierenborch in Amsterdam Westpoort en vraag advies van een van onze badkamerspecialisten. Wij vertellen je graag meer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee! Kom snel langs, wij zetten de koffie alvast klaar!