Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeOver Sanistunter

Over Sanistunter

Sanistunter is een landelijke franchiseformule op het gebied van complete badkamers, sanitair en tegels. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf en streven ernaar ons door heel Nederland te vestigen, zodat wij het hele land kunnen bedienen.

Dompel je onder in luxe

Sanistunter is dé sanitairwinkel voor luxe badkamers en sanitair van hoge kwaliteit. Met merken als Duravit, Geberit en Grohe kunt u een luxueuze, design badkamer samenstellen met het comfort dat aan al uw wensen voldoet.

Onze sanitair-showrooms

In onze luxueuze badkamer-showrooms tonen wij u altijd de laatste trends op het gebied van badkamers en sanitair. Hier kunt u rijkelijk inspiratie opdoen en de verschillende mogelijkheden op het gebied van badkamers zelf ervaren en vergelijken.

Altijd deskundig advies

De adviseurs in onze sanitair winkels zijn ervaren badkamerspecialisten. Zij kunnen u van professioneel advies voorzien en helpen u vakkundig bij het uitkiezen van uw droombadkamer. Zij weten altijd passend maatwerk te leveren, zelfs als u speciale wensen heeft. Zij ontwerpen voor u een badkamer op maat, die precies naar uw zin is.