Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatie De handigste opbergmogelijkheden voor de badkamer

De handigste opbergmogelijkheden voor de badkamer

Het kan erg lastig zijn om je badkamer efficiënt in te delen. Er zijn veel spullen in de badkamer die niet per se een plekje hebben, denk bijvoorbeeld aan toiletrollen of de zeep voorraad. Daarom bespreken wij tips voor het creëren van opbergmogelijkheden voor in de badkamer en toiletruimtes. 

Algemene opbergmogelijkheden

Er zijn veel simpele manieren om je spullen op te bergen. Wij noemen de belangrijkste voor je op en lichten er hierna nog drie extra uit. 

  • Plaats een hangkast aan een lege wand.
  • Werk de hoogte in met je kasten.
  • Kies voor een spiegelkast. Dit is een spiegel en een kast in één.
  • Deel je lades in met mandjes of bakjes. Zo vind je alles snel terug.

Hang planken op

Een overzichtelijke manier om jouw spullen op te bergen is door het monteren van plankjes. Deze plankjes dienen als ideale opbergmogelijkheid voor toiletrollen, handdoeken of spullen die bijdragen aan de sfeer in de badkamer. Vaak is er in de badkamer geen ruimte voor veel sfeervolle accessoires. Omdat de spullen op de plankjes zichtbaar zijn is dit een uitgelezen kans om jouw prachtige sfeermakers te presenteren.

opbergmogelijkheden

Denk je niet dat je het plankje netjes kunt houden? Kies dan voor een nis in de badkamer muur of douchewand. Deze vallen minder op en zorgen daarnaast voor een strakke afwerking van de badkamer.  

Zet manden neer

Wil je meer informatie over opbergmogelijkheden die je later toe kunt voegen aan jouw badkamer? Een goede optie is dan om gebruik te maken van manden. Manden zijn ideaal voor het opbergen van losse spullen die geen vaste plek hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speeltjes voor in bad voor de kinderen of de zeep en shampoo voorraad. 

Tip: Kies voor manden die op elkaar en op jouw badkamer zijn afgestemd voor een mooi geheel in de badkamer. 

Kies voor een wastafelmeubel

Veel opbergmogelijkheden zijn te creëren door gebruik van een wastafelmeubel. Een wastafelmeubel zit onder een wastafel gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat je direct onder de wastafel een kast hebt hangen. Dat is heel handig voor verzorgingsproducten, de voorraad tandpasta of make-up en wattenstaafjes. Wil je voor nog meer opbergmogelijkheden gaan? Kies dan voor een zwevend wastafelmeubel. Dit creëert extra ruimte onder het meubel, voor bijvoorbeeld manden, waar je ook weer spullen in kunt opbergen.

opbergmogelijkheden

Handige opbergmogelijkheden bij Sanistunter

Download ons gratis inspiratiemagazine voor meer inspiratie over opbergmogelijkheden of kom langs in één van onze badkamershowrooms. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze badkamerspecialisten. 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine