Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamer ensuite: De luxe badkamer

Badkamer ensuite: De luxe badkamer

Creëer een hotel waardige look bij jou thuis en maak een badkamer ensuite. Een badkamer die verbonden is aan de slaapkamer, of zelfs een badkamer die zich in de slaapkamer bevindt. Ultieme luxe! Een luxe badkamer creëren kan ontzettend goed met de badkamer ensuite. 

Badkamer en slaapkamer aan elkaar verbonden

Bij een badkamer ensuite zijn de badkamer en slaapkamer aan elkaar verbonden. Dit zie je in Nederland niet vaak terug, in het buitenland wordt deze trend wel eens vaker toegepast en ook in hotels is het vrij populair. Dit komt door de luxe uitstraling van de badkamer ensuite. De badkamer kan verbonden zijn door een opening, een deur of een bad of douche kan zich direct in de slaapkamer bevinden. 

badkamer ensuite

De voordelen van een badkamer ensuite

De badkamer ensuite heeft vele voordelen. De drie belangrijkste sommen wij even kort voor je op.

  • Praktische voordelen: Als je geen ochtendmens bent is een badkamer in je slaapkamer geen gek idee. Je kunt direct uit je bed onder de douche stappen. Dat is pas heerlijk wakker worden!
  • Luxe uitstraling: Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de luxe die je uitstraalt met een badkamer ensuite. Tot nu toe zien we het in Nederland eigenlijk voornamelijk in hotels. Je hebt dus direct een luxe gevoel als je jouw badkamer binnenstapt.
  • Uniek: Je hebt een unieke badkamer omdat weinig mensen een badkamer ensuite hebben. 

Badkamer afscheiden met een glazen wand 

Wil je een ruime badkamer hebben maar toch nog ergens een afscheiding hebben. Dan is een badkamer met glazen wand tussen de bad en -slaapkamer een goede optie. Hiermee creëer je de illusie dat de badkamer zich in de slaapkamer bevindt en tegelijkertijd wordt de slaapkamer beschermd tegen de vochtige lucht.

badkamer ensuite

Aspecten om op te letten

Een aspect waar je wel op moet letten bij een badkamer ensuite is dat er wel juiste ventilatie moet zijn. Je wilt voorkomen dat jouw badkamer en slaapkamer vochtig en klam worden. 

Vragen? Advies van Sanistunter!

Heb je vragen? Kom dan eens langs in de showroom om inspiratie op te doen. Ook wanneer je graag advies op maat ontvangt ben je van harte welkom! Onze badkamerspecialisaten denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent badkamers. Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine