Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBadkamertrend: De zwarte badkamer

Badkamertrend: De zwarte badkamer

Sanistunter houdt van de zwarte badkamer trend! Vandaar dat wij deze badkamer stijl een beetje extra aandacht willen geven in een apart inspiratieblog! Deze trend is opvallend, tijdloos en anders dan anderen. Jaren was er geen donkere tint in de badkamer te vinden, daar komt nu steeds vaker verandering in. Ben jij toe aan een andere stijl badkamer? Dat komt goed uit. Wij vertellen je alles over de zwarte badkamer, doe inspiratie op!

Voordelen van een zwarte badkamer

Een zwarte badkamer heeft vele voordelen. De zwarte badkamer is bijvoorbeeld zeer trendvol, steeds meer huishouden wagen zich aan iets anders dan de 'standaard' witte badkamer. Ga je voor de zwarte badkamer? Dan loop je mee met de trends en is jouw badkamer helemaal up-to-date.

 zwarte badkamer

Daarnaast is een zwarte badkamer houdbaar, net als wit is zwart een tijdloze kleur en daarom super duurzaam en houdbaar. Je raakt deze kleur niet snel zat en kan lang door met jouw badkamer. Een zwarte badkamer valt wel op maar dan op een manier die je toch ontspanning en rust biedt. Je kunt dus heerlijk ontspannen in een zwarte badkamer. Ten slotte valt er met zwart oneindig te combineren worden met vrijwel elke kleur en soort materiaal. Denk hierbij aan materialen zoals; marmer, hout en steen. Ook veel kleuren passen goed bij de zwarte basis. Vooral warme kleuren zoals; koper, koraal en goud doen het goed!

Te donker? 

Bij het denken aan een zwarte badkamer zijn veel mensen bang dat de badkamer al snel te donker wordt. Als je de vloertegels, wandtegels én alle meubels zwart kiest kan het inderdaad snel te veel worden. Combineren is in de zwarte badkamer dus belangrijk. Combineer bijvoorbeeld zwarte wand tegels met marmeren wanden en matzwarte badkamermeubels. De juiste verlichting zal de badkamer ook groter doen ogen. Denk bijvoorbeeld aan badkamerspiegels met verlichting, deze staan extra chique in een donkere. De extra verlichting zorgt ervoor dat jouw badkamer er extra stijlvol uitziet.

zwarte badkamer

Opvallen in de details

Als je een geheel zwarte keuken toch te donker vindt, kun je ook gaan spelen met zwarte details in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zwarte badkamerkraan.
  • Zwarte wastafel.
  • Douchedeuren met zwarte belijning.
  • Douche/badkraan.
  • Eén zwarte statementwall

Er zijn zoals je ziet genoeg mogelijkheden, ook als je niet wilt dat de basis van je badkamer zwart gekleurd is.

zwarte badkamer

De zwarte badkamers van Sanistunter

Je kunt in onze luxe showrooms altijd terecht voor badkamer inspiratie en deskundig advies. Je kunt ook direct een afspraak maken in een vestiging bij jou in de buurt, of telefonisch contact met ons opnemen. Meer inspiratie opdoen? Klik door naar onze andere inspiratieblogs!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine