Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe badkamer trends van 2019

De badkamer trends van 2019

Heb je een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer op de planning staan? Dan wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste badkamertrends!  Wij zetten de belangrijkste trends voor je op een rijtje zodat je geheel voorbereid op zoek kan gaan naar jouw droombadkamer!

Kraan als eye catcher

Kranen kunnen een absolute eye catcher van je badkamer worden! Waar veel mensen denken aan een "gewone kraan", kun je ook eens voor een apartere kraan kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan een koperkleurige, gouden of mat zwarte kraan. Prachtig met een bijpassende wasbak!

 badkamer trends

Sunshower

De Sunshower trend kwam al op in 2018, maar is een absolute must-have voor 2019. Een sunshower is een douche met infrarood- en UV-lamp. De UV-lamp zorgt voor de aanmaak van vitamine D, net als de zon en geeft ons dus energie! Daarnaast verwarmt de infrarood straling het lichaam, dit werkt heerlijk ontspannend en is ook verlichtend tegen eventuele pijn. Een Sunshower kan á la 2019 dus echt niet ontbreken in jouw badkamer.

badkamer trends

Barrière vrije badkamer

Een zo ruim mogelijke badkamer creëren, hoe doe je dat? Dit kun je doen door je je badkamer barrière vrij in te richten, dit kan in iedere badkamer! Met barrière vrij wordt bedoeld dat je zo min mogelijk hokjes in je badkamer maakt.

Dus ga bijvoorbeeld niet voor een douche cabine maar neem een inloop douche en geef de gehele badkamer vloer dezelfde soort tegel (het liefst met zo min mogelijk voegen). Als je een bad hebt plaats hem dan los in de badkamer, anders creëer je hier ook weer een hoekje en plaats zoveel mogelijk hangende bad meubels en bad accessoires, zodat de badkamer vloer te zien blijft. Met een ruime badkamer voldoe je aan een trend die niet snel zal verdwijnen!

Statement muur

Maak een statement en richt je badkamer net iets anders in, door het toevoegen van een statement muur! Een statement muur kan je helemaal inrichten zoals jij dat wil; wil je een gekleurde wand, een andere tegel (zie het voorbeeld hieronder) of misschien zelfs een leuk printje.

Met een statement muur maak je, net als met een opvallende kraan, een prachtige eyecatcher. Het is dan ook aan te raden dat je deze muur maakt op een plek in de badkamer die je het mooist vindt, daar gaan namelijk de eerste blikken naar toe.

badkamer trends

Urban Jungle

We halen buiten naar binnen, zo ook naar de badkamer. De Urban Jungle trend kwam al in 2018 op gang, maar de trend groeit steeds meer uit tot een echte noodzaak voor in de badkamer. Houd je ook wel van een beetje groen in je badkamer? Dan is deze trend zeker voor jou! Deze trend draagt naast een leuke uitstraling ook nog vele andere voordelen met zich mee! Wil je weten wat? Lees ons uitgebreide blog over de urban jungle trend dan even door!

badkamer trends

Badkamertrends bij Sanistunter

Voor inspiratie of advies op het gebied van de laatste badkamer trends kun je terecht in één van onze showrooms door heel Nederland. Je kan altijd binnenlopen of alvast online een afspraak maken. Liever inspiratie opdoen zonder de deur uit te hoeven? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan, bomvol met de laatste trends.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine