Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieBetonstuc; Trendy en stoer

Betonstuc; Trendy en stoer

Ben je, je aan het oriënteren op nieuwe badkamer tegels of badkamer stijlen? Doe dan zeker ook informatie op over betonstuc in de badkamer. De betonlook is stoer, strak en past goed binnen de industriële en moderne badkamer stijl. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden!

Wat is betonstuc?

Betonstuc, of ook wel beton ciré, is een hele gemakkelijke en goede keuze voor de betonlook. Dit mengsel van cement en kunsthars kan aangebracht worden op (bijna) ieder oppervlak. Ook kun je variëren in de kleur. Een rode- of zandkleur is ook mogelijk. Daarnaast is de betonstuc geheel waterdicht nadat er een speciale coating overheen is gegaan, ideaal dus voor in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Betonstuc is een super gewild materiaal voor in de badkamer en staat super gaaf! Ten slotte kun je ook in de afwerking nog spelen met een glanzende of matte afwerking. Het feit dat er zoveel mogelijk is met dit materiaal, maakt dat bijna iedere badkamer met betonstuc uniek is. betonlook

Combineren met betonstuc

In een betonnen badkamer worden de donkere kleuren van het beton vaak gecombineerd met licht badkamer meubilair of witte accessoires. Deze kleurencombinatie zorgt voor een prachtig contrast en een unieke uitstraling in jouw badkamer. Daarnaast kun je betonstuc perfect combineren met robuuste industriële materialen om het stoere plaatje helemaal af te maken! Wil je meer informatie over het combineren van de betonlook? Bekijk ons inspiratiemagazine voor voorbeelden van prachtig ingerichte badkamers. Ook kun je ons informatie blogs bekijken, een overzicht van ons blog aanbod zie je hier!

Prijs van de betonlook

De prijzen van betonstuc hangen af van allerlei componenten, denk bijvoorbeeld aan de moeilijkheidsgraad van het oppervlakte en de oppervlakte in m2. Gemiddeld ligt de prijs van betonstuc tussen de 80 en 140 euro per m2. *

betonstuc

*Aan deze prijs indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de precieze prijs kun je terecht in onze showrooms.

Kom langs bij Sanistunter!

Wil je graag meer weten over de betonlook of inspiratie opdoen in onze showrooms? Kom dan eens langs in één van onze badkamer showrooms door heel Nederland.

Wil je persoonlijk advies over jouw nieuwe badkamer of badkamertegels? Wij kunnen je helpen! Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine