Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieCreëer je eigen wellness

Creëer je eigen wellness

Een avondje heerlijk ontspannen, iedereen heeft het wel eens nodig. Om te ontspannen hoef je niet per se naar een kuur oord te gaan, je kunt jezelf ook thuis een ontspannende avond bezorgen. Wij geven je een aantal tips hoe je dit kunt doen, geniet en ontspan!

Tip 1: Offline

Het is heel verleidelijk om je telefoon altijd bij de hand te hebben, waarschijnlijk heb je dat ook de langste periode van de dag. Probeer je telefoon toch echt weg te leggen voor de avond. Je bent gewoon even niet beschikbaar, het is nu tijd voor jezelf.

Probeer hetzelfde te doen met je laptop, leg deze ook aan de kant en laat de mailtjes even voor wat ze zijn.

Tip 2: Ontspannen zonder bad

Als je een bad hebt in je badkamer kun je natuurlijk heerlijk ontspannend liggen. Maar lang niet iedereen heeft een bad en dan valt er nog steeds goed te ontspannen. Maak een voetenbadje voor jezelf met verzachtende oliën en geniet ondertussen van een gezichtsmasker en een goed boek. Je kunt je hierna onder een lange hete douche afspoelen met onder andere: scrubs, doucheschuim en haarmaskers.

 

wellness

Tip 3: Muziek

Muziek kan een ontspannen sfeer creëren of juist breken. Ontwijk daarom sowieso radio, je kunt onmogelijk inschatten welke muziek er op de zender komt en het gepraat tussendoor zorgt ook niet voor een ontspannen sfeer. Wat wel goed werkt is een ontspannende Spotify of YouTube lijst opzetten via je telefoon en deze aansluiten op een box voor extra goed geluid.

Zorg dan wel dat je telefoon op stil staat en ver van je af ligt zodat je niet in de verleiding komt toch op je telefoon te kijken.

Tip 4: Warmte

Als je uit zo’n heerlijk ontspannend bad komt is het altijd erg koud. Zorg daarom dat er zachte handdoeken klaar liggen naast het bad. Leg ook lekkere warme sokken, een trainingsbroek, een trui en een badjas klaar om je avond warm en ontspannen te eindigen.

Badkamer accessoires bij Sanistunter

Maak van jouw badkamer ook een wellness spa met een aantal simpele badkamer accessoires van Sanistunter. Onze specialisten helpen je met de juist keuze uit ons uitgebreide assortiment. Kom langs bij een van onze Sanistunter vestigingen of maak alvast een afspraak online!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine