Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe 6 stappen naar jouw nieuwe droom badkamer

De 6 stappen naar jouw nieuwe droom badkamer

Een nieuwe badkamer kopen is een belangrijke beslissing. Daarom is het niet gek dat je meer informatie wilt over de stappen die je neemt voordat je kunt ontspannen in je nieuwe douche en bad. Hieronder vind je de zes stappen terug.

Stap 1: Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer

De eerste, maar ook belangrijkste stap is het opdoen van inspiratie. In deze stap kun je helemaal losgaan en onderzoek doen naar allerlei verschillende badkamer stijlen. Wij helpen jou daar graag met gebruikk van onze verschillende inspiratie middelen.

Tip: Meet je badkamer op, voordat je naar onze showroom komt. Dit is gemakkelijk voor stap 2 en 3!

Stap 2: Overleg met een specialist

Om zeker te weten dat de uitgekozen meubelen en tegels mogelijk zijn voor jouw situatie is het handig om vooraf te overleggen met een specialist. Maak hier een afspraak. Het kan zijn dat de adviseur jou iets anders aanraadt dan je verwacht. Geen zorgen, wij staan voor je klaar en helpen je dan graag met een oplossing!

Stap 3: 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer

Als je volledig geïnformeerd bent over de mogelijkheden en je een duidelijk beeld hebt van je badkamer, is het handig om een 3D-ontwerp te laten maken. Bij ons is deze helemaal gratis en vrijblijvend. Met een 3D-ontwerp krijg je een duidelijk beeld van jouw nieuwe badkamer en kun je nog laatste aanpassingen maken. 

Stap 4: Offerte

Als je tevreden bent over jouw 3D-ontwerp krijg je een vrijblijvende offerte mee. Denk daar nog even rustig over na en stel eventueel jouw laatste vragen.

nieuwe badkamer

Stap 5: Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Het is bijna zover. Jouw nieuwe badkamer staat bijna! Wij helpen jou graag met het regelen van de levering, montage en afwerking. Wil je dit zelf regelen? Geen probleem!

Stap 6: Ben je tevreden?

Geniet van jouw nieuwe badkamer! Ontspan in bad of in de douche en geniet van de nieuwe tegels! Zit je toch nog met vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd bij ons terecht voor onze uitstekende klantenservice! Twijfel niet om contact op te nemen met de vestiging waar je jouw badkamer hebt gekocht.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine