Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe badkamertrends voor 2020

De badkamertrends voor 2020

De afgelopen weken zijn wij weer hard opzoek gegaan naar de nieuwste badkamertrends voor volgend jaar. Deze trends kunnen je helpen tijdens het kiezen van een nieuwe badkamer of tijdens het verbouwen van je huidige badkamer. Laat je inspireren en lees onze badkamertrends voor 2020.

Het zit 'm in de details

De details maken jouw badkamer tot één geheel. Voor al de metalen details worden steeds populairder. Met metalen details, zoals een rosé gouden douchekop of koperen wastafels, trek je direct de aandacht. 

badkamertrends

Daarnaast creëer je een gezellige en warme sfeer in de badkamer. Omdat deze trend al enige tijd speelt is is er ontzettend veel keuze in ons assortiment. Ben je benieuwd? Bekijk ons aanbod in onze showrooms.  

Tip: Jouw nieuwe metalen details gaan prachtige samen met een zwarte of antraciete badkamer. Ultiem luxe! 

De duurzame badkamer

In de duurzame badkamer houd je vast aan soberheid en natuurlijke materialen. In deze natuurlijke badkamer kun je heerlijk aan de drukte om je heen ontsnappen. Door de natuurlijke materiaalkeuze vind je veel rust in deze badkamer en daarnaast gaat je badkamer langer mee. Materialen die we steeds vaker terug zien zijn: (donker) marmer, beton en (donker) hout. Ook zien we de natuurlijke kleuren terug komen in de badkamer. Kleuren zo als beige, donker groen, donker blauw, antraciet, koraal en bruin zien we steeds vaker terug.

badkamertrends

De zwarte badkamer

De witte badkamer wordt steeds vaker verruild voor een badkamer met donkere ellementen. In 2019 kozen nog niet veel mensen voor een volledig zwarte badkamer, maar voor zwarte details werd al wel veel gekozen. Onze voorspelling is dan ook dat deze zwarte/donkere details plaats maken voor een zwarte basis voor de badkamer in 2020. 

badkamertrends

Think better, think big

Het steeds groter worden van de badkamer tegels is inet nieuw. Sterker het is een terugkomende trend. Dat wil niet zeggen dat deze voor 2020 minder belangrijk is. Met een grotere tegel lijkt jouw badkamer optisch groter. Daarnaast is een vloer met grote tegels en weinig voegen gemakkelijker te onderhouden. Een win-win situatie!

badkamertrends

De badkamertrends voor 2020 bij Sanistunter

Heb je vragen of wil je meer weten over de badkamertrends voor 2020? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanistunter vestiging naar keuze. Onze adviseurs helpen jou graag met het vinden van jouw nieuwe droombadkamer. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine