Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe badkamertrends voor 2021

De badkamertrends voor 2021

Het is bijna zover, 2021 staat voor de deur. Begin het nieuwe jaar goed en zoek alvast jouw nieuwe droombadkamer uit! Profiteer van de laatste badkamertrends. Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer aan de hand van deze inspiratieblog.

Trend 1: Marmer

Hou je van marmer? Dat komt goed uit! Afgelopen jaar was deze trend al erg populair en gelukkig blijven we dit zien in 2021!

Met marmer kun je natuurlijk een prachtige sfeer in je badkamer brengen. Het straalt luxe en rust uit in je badkamer. Je kan hierbij natuurlijk ook blijven variëren met kleuren, maar wat marmer zo opvallend maakt is dat elk stuk marmer verschilt van patroon. De meeste marmerpatronen zijn te omschrijven als gewolkt of geaderd, waardoor marmer zowel in een moderne als in een traditionele badkamer heel mooi past.

Wil je meer informatie over de verschillende natuurstenen en hun voordelen? Lees dan ons blog.

Badkamertrend 2021

Trend 2: Zwarte badkamer

Een zwarte badkamer heeft een chique uitstraling en daarom zie je deze kleur steeds vaker terug in de badkamer. Je kan zwart op verschillende manieren toepassen zoals een zwarte doucheknop, een zwarte kraan of een zwart toilet. Daarnaast zie je veel douchewanden met zwarte accenten, prachtig als accent in de badkamer. Heel mooi als je een industriële stijl terug wil laten komen in de badkamer. Of soms mat zwarte tegels als accentmuur of op de vloer.

Badkamertrend 2021

Trend 3: Houtlook

De houtlook gaan we ongetwijfeld terug zien in 2021. Omdat steeds meer natuurlijke elementen in de badkamer gebruikt worden, net zoals marmer en beton, komt ook hout weer terug. We zien vaak dat mensen kiezen voor opvallend hout bij of in de badmeubels en ook voor tegels zijn er nu steeds meer opties. Vind je namelijk hout in de badkamer een beetje eng? Dan zijn er ook kunststof alternatieven. Evengoed de prachtige houtlook in de badkamer zonder dat je hier problemen van krijgt. Wil je alvast inspiratie opdoen over de houtlook in jouw badkamer? Kom langs in een van onze showrooms, maak alvast een afspraak.

Badkamertrend 2021

Trend 4: Kleur in de badkamer

Mag het van jou wel wat opvallender? Kies voor kleur in de badkamer!

In de trends van dit jaar en zeker volgend jaar spelen luxe en warme kleuren een grote rol. Durf te kiezen voor gekleurde badmeubels of een hele felle of opvallende douchewand in donkergroen! Natuurlijk zijn er voor de mensen die hier geen fan van zijn ook oplossingen, bekijk hiervoor ons blog over pastelkleuren!

Tip: kies bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher in de badkamer! Denk aan een gouden of koperen badkraan. Of bijvoorbeeld de wastafel en de douchekop in die prachtige kleur. Dit blinkt er echt uit!

Badkamertrend 2021

Trend 5: Duurzame badkamer

Tegenwoordig kunnen we met bijna alles duurzamer leven. Omdat duurzaamheid tegenwoordig een belangrijke trend is, en zeker dit jaar, zie dit je ook terug in de badkamers. En dit ga je zeker in 2021 veel meer zien!

Het hebben van led-verlichting in de badkamer geeft natuurlijk een hele gezellige sfeer. Het is niet alleen gezellig maar bespaart ook een hoop energie! Het gaat langer mee en geeft fijne sfeerlicht. Maar naast dat zijn er nog veel meer opties, denk zomaar eens aan een waterbesparende douchekraan. Wij adviseren je hier graag over.

Verder benieuwd naar een duurzame badkamer? Lees dan ons blog.

Badkamertrend 2021

De badkamertrends voor 2021 bij Sanistunter

Heb je vragen of wil je meer weten over de badkamertrends voor 2021? Twijfel niet langer en kom langs in een Sanistunter vestiging naar keuze. Onze adviseurs helpen jou graag met het vinden van jouw nieuwe droombadkamer. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine