Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe beste wastafel voor in jouw badkamer!

De beste wastafel voor in jouw badkamer!

De wastafel is een belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Toch kan het lastig zijn om een wastafel te kiezen die bij je situatie én stijl past. Je leest hier meer over de mogelijkheden en opties op het gebied van wastafels. 

Materiaal van de wastafel

Ons assortiment aan wastafels is ontzettend uiteenlopend in prijs en materialen. Je kunt kiezen uit de volgende materialen:

  • Keramiek: Een heel bekend en duurzaam materiaal. Keramiek past in principe bij iedere stijl. Kies je bijvoorbeeld voor een strakke opbouwkom, dan geeft dat jouw badkamer een moderne look..
  • Composiet: Is een materiaal opgebouwd uit verschillende componenten. Composiet verschilt niet heel veel van keramiek en ook deze steen kun je dus voor veel stijlen gebruiken.
  • Graniet: Is een natuursteen met kristallen. Deze steen is van zichzelf heel duurzaam en krasbestendig. Met een granieten wastafel creëer je gemakkelijk een mooie strakke uitstraling. Dit past dus goed bij een moderne badkamer.

wastafel

Badkamermeubel en onderkast

Naast alle verschillende materialen, kun je ook kiezen voor een badkamermeubel. Dit is een kast die onder de wastafel(s) wordt geplaatst en daardoor ontzettend handig is als je opbergruimte wilt creëeren. Badkamermeubels zijn er in verschillende soorten en maten verkrijgbaar:

  • Een onderkast met deuren: Je kunt hier de landelijke stijl goed in terug laten komen met behulp van sierlijke grepen.
  • Een open onderkast: Deze optie is heel stijlvol en modern indien de onderkast mooi geordend en opgeruimd is. 
  • Een onderkast met lades: Je kunt de moderne stijl hier goed in terug laten komen met behulp van greeploze lades.

wastafel

Dubbel of enkel?

Tenslotte kies je ervoor of je een wastafel wenst met een dubbele kraan en/of dubbele wasbak. Dit ligt helemaal aan je persoonlijke stijl en woonsituatie. Een dubbele wasbak is waarschijnlijk wel fijn als er 's ochtends meerdere mensen tegelijk hun tanden moeten poetsen. Daarnaast biedt een grotere wastafel automatisch ook meer opbergruimte als je kiest voor een bijpassend meubel.

De stijl en jouw badkamer

Jouw badkamer is het mooist als alle onderdelen mooi samenvallen. Kies daarom een wastafel of waskom die ook bij de rest van jouw badkamer past. Dit kan ook best door te mix en matchen. Kom je er niet uit? Vraag advies aan de badkamerspecialisten van Sanistunter.

wastafel

Kom langs voor meer info en inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste badkamer trends of meer inspiratie opdoen? Kom dan langs bij Sanistunter! Je kunt online een afspraak maken met één van onze badkamerspecialisten. Zij kunnen je helpen met badkamer advies op maat.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine