Sanistunter

U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieDe landelijk moderne badkamer

De landelijk moderne badkamer

Kun je niet kiezen tussen een landelijk of moderne badkamer, of vind je beide stijlen mooi en wil je van allebei elementen in je badkamer? Dat kan met de landelijk moderne badkamer! Deze badkamer stijl combineert de ruimtelijkheid en strakke inrichting van een moderne badkamer met de warmte van een landelijke badkamer. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder!

Landelijk moderne badkamer; een gouden combinatie

Je zou denken dat een moderne en landelijke badkamer heel ver van elkaar afliggen, dit valt echter mee. Beide stijlen maken veel gebruik van natuurlijke materialen en beide stijlen hebben met name natuurlijke en zachte kleurenpaletten. Het verschil zit hem vooral in de koele en warme tinten, een landelijke badkamer is vaak wat warmer en huiselijker. Ten slotte is de moderne badkamer ruimer en strakker ingericht dan een landelijke badkamer, die heeft meer details en accessoires. In de landelijk moderne badkamer wordt het beste van deze twee stijlen gecombineerd in een ruime maar warme en huiselijke badkamer.

landelijk moderne badkamer

De elementen

De elementen van een landelijk moderne badkamer zijn verschillend. Je kunt zelf kiezen welke elementen van beide stijlen je combineert. Echter zijn er een aantal combinaties die wij vaak terug zien.

  • Landelijke basis met moderne inrichting: Deze combinatie zien wij het meest terug. De badkamer heeft een landelijke basis met hout, tegels, warme verlichting en zachte kleuren en wordt afgemaakt met zwevende meubels, een vrijstaand bad en/of een inloopdouche met matzwarte kranen en strakke accessoires. 

landelijke badkamer

  • Moderne basis met landelijke inrichting: Ook deze combinatie komt voor. De badkamer heeft dan een strakke basis met grote tegels, weinig voegen en koele verlichting. De kleuren kunnen wat donkerder en stoerder zijn. Verder is de badkamer landelijk ingericht met houten meubels, kranen met grepen en opvallende opbergplekken voor bijvoorbeeld de handdoeken. 

moderne basis

Vul het zelf in!

Zoals je ziet is de landelijk moderne badkamer op veel verschillende manieren in te richten. Wees daarom niet bang om vooral je eigen draai aan deze stijl te geven! Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan staan de badkamer specialisten van Sanistunter altijd voor je klaar!

Advies van Sanistunter

Wil je meer inspiratie opdoen of twijfel jij hoe je jouw landelijk moderne badkamer het best kunt inrichten en wens je deskundig advies? Onze badkamerspecialisaten denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine